Rating-ohjelma on päivitetty

Ratingissa on löytynyt bugi, missä korjattu kilpailutulos ei päivity pelaajien ratingpisteisiin. Koskee niin kilpailuja kuin sarjaotteluita.

Nyt on laitettu sisään uusi ohjelmisto ja jokainen voisi tarkastella, että näyttääkö omien pelien laskut siltä mitä pitääkin.

Päivitys 1.2.2024:

Ratingohjelman päivityksen yhteydessä katosivat suunnilleen kaikki ennen marraskuuta 2023 tehdyt aloitusratingit ja käsin tehdyt ratingin muutokset. Jostain syystä myös monen ulkomaalaisen rating nollaantui ja ratingohjelma arvasi itse niille jonkun ratingin.
Suomalaisten ratingeissa ei ainakaan toistaiseksi ole tuollaista huomattu ja suomalainen tarkoittaa tässä yhteydessä pelaajaa, joka edustaa suomalaista seuraa ja joka on ollut ihan normaalissa ratinglaskennassa jo viime kaudella.

Tässä oli nyt mahdollisuus katsoa pelaajien useampia pelejä alkuratingin määrittelyssä ja joidenkin aloitusratingeja on muutettu. Yleensä kyllä jos joku junnu on ollut ekoissa otteluissaan 700 pisteen tasoa, niin sen on annettu olla se, vaikka tasoa olisi jälkeenpäin nostettu reilusti. Mutta jokaisen pelaajan olisi kyllä hyvä katsoa ratinginsa ja jos siellä on jotain omituista, niin laittaa viestiä.

Pelaajat pystyvät vertaamaan entistä aloitusratingia nykyiseen siten, että 21.1.2024 ratinglistassa on se aloitusrating mikä hänellä oli ennen päivitystä ja lauantaina julkaistavassa 28.1.2024 listassa on päivityksen jälkeen tullut aloitusrating. Jos pelaaja on pelannut edellisellä kaudella eikä siis ole tällä kaudella aloittanut kilpailemista, niin hänellä pitäisi olla ihan samat aloitusratingit.
Ja sen löytää sarakkeesta minkä otsikkona on alkurating.

Kysymykset: jori.haataja@outlook.com

 

8 thoughts on “Rating-ohjelma on päivitetty

  1. Kannattaa tarkastaa ottelut ainakin ulkomaalaisia vastaan. Ainakin joissain tapauksissa ulkomaalaisen ekassa ottelussa on ulkomaalisella sille annettu rating ja sitten se tipahtaa vaikka 700 pisteeseen.

  2. Sääli, että junioriratingien ikärajoja ei saada korjattua. Tuntuuhan siltä, että kyseessä on muutaman tai jopa vain yhden koodirivin mittainen bugi.

Vastaa