28.1.2024 ratinglista julkaistu

28.1.2024 ratingpäivän lista on 28.1.2024 leikkuripäivän lista.

28.1.2024 päiväyksen listaa käytetään myös niihin kilpailuihin, joiden leikkuripäiväksi on merkitty 29.1.2024-3.2.2024 välillä oleva päiväys.

Laitetaan vielä tähänkin erikseen, että ratingohjelmasta löytyi bugi, mikä lukitsi pelaajan pisteet eikä vanhoihin tuloksiin tehdyt korjaukset muuttaneet pisteitä. Korjauksen yhteydessä sitten suunnilleen kaikki ennen marraskuuta 2023 tehdyt ratingmuutokset ja aloitusratingit nollautuivat ja ne piti manuaalisesti pelaaja pelaajalta laittaa takaisin. Siksipä jokaisen pelaajan pitäisi normaaliakin tarkemmin katsoa ratinglaskujaan ja pisteitään, että onko niissä mitään outoa. Voi kysyä matalalla kynnyksellä, ei haittaa jos on väärä hälytys ja kaikki on kunnossa. Yksi asia pisteitä tarkistaessa kannattaa muistaa ja se on, että on päiväkohtainen leikkuri, kun saa yli 60 pistettä. Sen yli menevät pisteet saa puolikkaina. Jos saa vaikka 80 pistettä, niin leikkurin jälkeen tulleista 20 pisteestä saa vain kymmenen, mikä tekee sitten 70 pistettä.

Nyt on myös toivottavasti vihdoinkin saatu ikälistoja vaivannut ongelma korjattua, että osa pelaajista puuttui.

Julkaistut ratinglistat löytyvät täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344

Vanhan ratingin kausiyhteenvedot löytyvät edelleen täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=33042

Kysymyksen jori.haataja@outlook.com

Vastaa