Turun harrastelijakisat 23.3.2024

Turun Alfassa pelatut harrastelijakisat keräsivät yhteensä 16 pelaajaa. Kisat pelattiin neljässä neljän pelaajan poolissa, jonka jälkeen pelattiin kahdeksan parhaan jatko-cup -kisa. Kisojen voittajaksi selviytyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Turun Pyrkivän Tommi Sjöberg. Toiseksi sijoittui Turun Tovereiden Juha Suotmaa ja kolmansiksi Turun Pyrkivän Mergim Kelmendi ja Vesa Kaunonen.
Tässä vielä kisojen tulokset: 1. Tommi Sjöberg TuPy, 2. Juha Suotmaa TuTo, 3. Mergim Kelmendi TuPy ja Vesa Kaunonen TuPy, 5.-8. Ismo Selkälä TuTo, Kai Pusa TuPy, Jouko Kivi ParPi ja Pekka Salokannel TuPy, 9.-12. Raimo Erkkilä Jokerit, Marcin Dabrowski TuPy, Torbjörn Söderblom ParPi ja Vitalii Povolotskii TuPy, 13.-16. Eemil Dabrowski TuPy, Mikko Saarinen TuPy, Kalervo Järvi TuTo ja Sini Heinonen KSF. Kiitos kaikille osallistujille!

Vastaa