3 thoughts on “Stiga Malja, GP – Kilpailutulokset

 1. Voisikohan noihin hienoihin virallisiin ”pokaali”-tuloksiin saada mukaan vielä ratingpisteetkin? Ja jos mahdollista uusimmat pisteet eikä leikkuripäivän pisteet. On nimittäin kiva lukea poolituloksia erityisesti, kun tämä tieto on tarjolla. Jos on tilaongelmia, se tieto voittaisin näyttää vain, jos käyttäjä niin valitsee.

 2. Vielä se ei onnistu, kun kanta on puutteelinen, eikä kaikkia rating-laskennan perusteita ole siellä.
  Monet ovat tottuneet näkemään rating-pisteet tuloksissa ja tilan puolesta tuo on mahdollista. Toisaalta ne tulevat näkyviin pelaajakohtaisesti nimen valitsemalla, eivätkä sinällään ole osa varsinaisia tuloksia.
  Teoriassa tuossa voisi näyttää ainakin 4 rating-pistelukua. Leikkuripäivän, pelipäivän, viimeisen rating-julkaisun tai kuluvan päivän arvon. Kaikille on oma perusteensa, miksi mikäkin rating-arvo pitäisi näkyä.
  Toistaiseksi ”pokaalinäkymässä” pitäydytään vain tulosten näyttämisessä ja keskitytään varmistamaan, että tulokset saadaan varmasti oikeina kantaan ja pysyvät sellaisina.
  Työn alla on myös vielä poolijärjestyksen näyttäminen oikein.

 3. Juu, tämä on vain innokkaan asiakkkaan intoilua eikä painostusta tekijöiden suunaan! Mutta kannassa asiaan voisi ehkä varautua jo etukenossa. Olisi kiva jos ne näkyisivät ihan suoraan, koska silloin isostakin tulosmassasta voisi poimia visuaalisesti kiintoisat yllätystulokset yhdellä vilkaisulla kliksuttelematta pelaajan nimiä. Jos on monta vaihtoehtoa pisteille, sitten pitäisi tehdä vain poliittinen päätös asiassa. Minä valitsisin silloin viimeisimmän ratingin pisteet, koska niitä pisteitä pelaajat hakevat pelipaikalla kännykällä tai heti kilpailun jälkeen arvioidessaan voittojen hyvyyttä tai tappioiden surkeutta.

  Mutta tämä jätettäköön nyt vaan toiveiden tynnyriin tulevaisuuden varalle. Nythän ne leikkupäivän ratingit näkyvät Excel-taululoissa kuitenkin.

  Hyvä juttu, jos poolijärjestys näytetään oikein. Toivottavasti osataan huomautta sitten myös niistä tilanteista, joissa kisapaikalla on laitettu pooliin väärä järjestys!

Vastaa