MM-kisoille taas uusi pelipäivä

Paljon uutisoitavaa ei pöytätennismaailmasta ole, varsinkaan kotomaasta. Koskella vuodesta 2003 järjestetty kesäleiri on peruttu (tai mahdollisesti siirretty elokuuhun) ja liittokokous pidetään 27. kuluvaa kuuta ”sähköisenä”, ensimmäistä kertaa tuon tapahtuman historiassa. Maailman pöytätennispäiväkin (6.4.)meni meillä ohi aika pienenellä, kuten muullakin maailmassa.

Etelä-Korean MM-kisoille on taas saatu uusi pelipäivä: nyt Busanissa pitäisi pelattaman syys-lokakuussaa 27.9-4.10.2020. Ken elää, hän näkee!

Veteraanien MM-kilpailut Ranskassa siirrettiin ensi vuodelle, mutta veteraanien on syytä huomata, että ensi vuodesta  huolimatta Bordeauxissa pelataan tämän vuoden ikäsäännöillä. Sen sijaan Cardiffin EM-kilpailuissa Walesissa (niin ikään ensi vuonna) on käytössä ensi vuoden ikäsäännöt.

Monimutkaista, voisi sanoa. Kuten sekin, että vielä ei ole oikein mitään tietoa siitä, kuinka MM-kisojen ranskalaisjärjestäjä suhtautuu mahdollisiin maksettujen osanottomaksujen palautuksiin, jos joku päättääkin olla lähtemättä koko kisaan.

Vastaa