Kaikki kirjoittajan Taneli Keinonen artikkelit

Veteraanien Netu takana- kiitoksien aika

Kiitoksien aika

Veteraanien NETU-kilpailu on nyt takana. Palaute tapahtumasta on ollut positiivista. Onnistumisen edellytys on luonnollisesti tekijät.  Liiton väki teki hommia ”viran puolesta”, mutta toki kiitos myös meidän porukalle.

Erityinen kiitos kuuluu kuitenkin talkooväelle. Teitä tarvittiin paljon ja lopulta teitä myös oli hienosti. Astun nyt vaaralliselle tielle, kun haluan joitain henkilöitä erikseen kiittää. Mainituista jokainen on kiitoksen ansainnut. Mainittujen lisäksi moni muu teki myös paljon työtä tapahtuman eteen. Pahoittelut, ettei kaikkia tässä mainita.

Akkreditointipisteellä olivat Sonja Grefbergin kanssa Maaret Koivumäki, Piko Tikkanen ja Ildiko Kadar.

Salin pystytyksestä vastasi Wega Jouko Nuoliojan johdolla ja purku oli puolestaan TIP-70:n vastuulla. Kummastakin seurasta löytyi väkeä todella hyvin, jolloin hommat hoituivat nopeasti.

Tuomareiden riittävyys on näissä tapahtumissa aina suuri huoli. Kilpailussa oli 33 pöytää käytössä, jolloin laskimme, että noin 40 tuomaria tarvitaan ja tähän tavoitteeseen myös päästiin. Kiitos jokaiselle joka oli tapahtumassa tuomarina. Muutama taho kuitenkin ansaitsee erityisen maininnan. Jarmo Siekkinen toi autokunnallisen tuomareita Jyväskylästä asti. Tapio Passinen sanoi ”Liiton asia on myös Sherwoodin asia” ja toi ison joukon tuomareita. Itselle tuli yllättäen este lauantaina, jolloin Maaret Koivumäki otti tuomarivastaavan homman haltuun paremmin kuin alkuperäinen.

Kiitos myös kaikille, jotka osallistuivat tapahtumaan pelaajina.

Kouluvierailuja, lajiesittelyjä ja seuraleirejä seurasi tarpeen mukaan

Oletteko seurassanne käynnistämässä uutta ryhmää, jonka markkinoinnissa kaipaatte apua.  Voimme tässä auttaa perinteisillä koulukäynneillä. Toki voimme miettiä olisiko vaikka ostoskeskusvierailu tai vastaava teille sopivampi.

Olemme myös auttamassa ja mukana seuraleireillä. Jos tämä kiinnostaa niin rakennetaan seurallenne sopiva tapahtuma.

Kaikki ideat ja viisaus ei todellakaan sijaitse Pöytätennisliiton kopiokoneen vieressä. Jos teillä on hyviä ideoita niin olkaa yhteydessä, niin katsotaan mitä saadaan yhdessä aikaiseksi.

Ole näistä yhteydessä Taneli Keinoseen

taneli.keinonen@sptl.fi / 0505285861

Valmentajailta ke 13.12. – tallenne

Vladimir Bril ja aloittavien pelaajien tekniikka

Valmentajaillat jatkuivat keskiviikkona 13.12. klo 19.00 Vladimir Brillin puheenvuorolla.

Teemana oli tekniikkaopetus aloitteleville pelaajille. Samalla muutenkin Brillin mietteitä valmennuksesta. Tilaisuuden tallenteen voit katsoa tästä linkistä.

Linkki pyytää mahdollisesti kirjautumista Microsoft-tilille, mutta sen voi ohittaa painamalla pop-up-ikkuna rastista kiinni.

 

Pöytien vaihto Ruskeasuolle

Olemme saaneet uudet pöydät Stigalta, jotka vaihdetaan  Ruskeasuolla.
 
Pöydät ovat nyt miesten vasemman pukuhuoneen edessä.
 
Seurat voisivat vaihtaa pöydät 12.12 tiistaihin mennessä. Laittakaa vaihdetut vanhat pöydät siihen oikean pukuhuoneen eteen niin pöydät eivät mene sekaisin.
 
Jaetaan tehtävä seuraavalla tavalla:
-ParaTeam pöytä 1
-MBF pöydät 2-4
-Wega pöydät 5-6
-Muut seurat pöydät 7-8
-SPTL team pöydät 9-12
 
Ilmoittakaa minulle sähköpostilla kun asia tehty.
 
Taneli Keinonen