Starpring – Kilpailukutsut

Ilmoittautumisaika päättyy tänään.  94 pelaajaa on jo kasassa peruutusten jälkeen mutta vielä mahtuu mukaan.  Kaikki muut luokat pelataan tällä hetkellä paitsi M/N10, jossa on toistaiseksi vain kaksi pelaajaa.  Ehkä siirretään M-700-luokkaan tarvittaessa ellei lisää pelaajia tule?

Kutsussa ei ole alustavia aikatauluja, koska ne  ovat aiheuttaneet tavattomasti hämminkiä.  Meidän kisan yhteydessä on vaan parempi, että aikataulut laaditaan pelaajien tarpeiden mukaisesti sen sijaan, että pelaajat laativat ilmoittautumisensa aikataulujen mukaan. Jotka kuitenkin muuttuvat ja sählinki on valmis. Nyt otetaan vain sen verran pelaajia, että ehditään pelata lauantainkin luokat neljän poolit/kaksi jatkoon -systeemillä. On kuitenkin erittäin vaikea asettaa vastaavia luokkakohtaisia rajoituksia.

Mukana on samat junioriluokat kuin syksylläkin. Pelataan ne, jonne pelaajia tulee. Pingiskoululuokan tilalla on kuitenkin M-700-luokka.

Miesten kaksinpeli on siirretty sunnuntaiksi.  Siten lauantaina pelataan yksi luokka vähemmän kuin ennen.

Linkki tiedostoon: Star_24_25_02_2018_kilpailukutsu.pdf

Vastaa