UUSIA VALMENTAJIA SEURAAN STARTTIKURSSILLA

UUSIA VALMENTAJIA SEURAAN STARTTIKURSSILLA

Tuskin meillä on yhtään seuraa jolla ei olisi pulaa valmentajista. Valmentajien ja ohjaajien puute onkin seurojen omasta mielestä suurin este toiminnan kehittämiselle. Tästä huolimatta emme oikein ole asialle valittelua enempää tehneet. Nyt on korkea aika tehdä konkreettisesti jotain asian eteen.  Etsitään valmentajia sieltä mistä muutkin lajit valmentajia etsivät eli seurassa olevista pelaajista ja erityisesti lajia harrastavien lasten vanhemmista, näin kaikki lajit tekevät!

Pöytätennisliitto tarjoaa seuroille apua tässä valmentajien rekrytoinnissa järjestämällä valmentajien starttikursseja. Starttikurssit ovat seuran omalla salilla pidettäviä valmentaja/ohjaajakoulutuksia. Koulutus kestää kaksi tuntia ja antaa valmiuksia ja rohkaisua lähteä mukaan vaikkapa apuvalmentajaksi seuran toimintaan. Koulutuksessa käydään läpi aivan tärkeimmät perusasiat lajitekniikasta ja tärkein opetusmetodi eli pallolaatikkoharjoittelu. Koulutuksen tavoite on siis antaa perusvalmiuksia ohjaamiseen, mutta ennen kaikkea toimia valmentajarekrytoinnin apuna seuroille. Muistakaa myös ottaa nämä uudet ohjaajat mukaan toimintaan.

Jos seurasi kaipaa lisävoimaa valmennukseen niin sovitaan aika ja paikka, jolloin koulutus järjestetään. Seuran tehtävä on kutsua henkilöt paikalle. Kutsukaa rohkeasti pelaajien vanhempia mukaan ja kertokaa, että apua tarvitaan. Pöytätennisliitto hoitaa koulutuksen. Koulutus on seuroille ilmainen! Jokainen osallistuja saa jopa itselleen mailan Pöytätennisliitolta! Lähdetään pienin askelin liikenteeseen eli koulutus pidetään pienillekin osallistujamäärille eli nyt jätetään selitykset!

Ole yhteydessä ja sovitaan sopiva aika koulutukseen!

Taneli Keinonen

taneli.keinonen@sptl.fi

0505285861

 

 

 

Vastaa