Seuratukipäätökset- pöytätennisseurat mukana

Seuratukipäätökset- pöytätennisseurat mukana

Ministeri Sampo Terho on myöntänyt lähes neljä miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Pöytätennisseuroista tukea saivat: Maunulan Spinni, PT Espoo ja OPT-86.

Avustuksia jaettiin yhteensä 403 hankkeelle. Avustuksen ehtona on, että harrastamisen hinta lasten ja nuorten liikunnassa ei ylitä 50 euroa kuukaudessa. Tukea on myönnetty niin toimintaa kuin palkkaukseen.

Myönnetyt avustukset painottuvat matalan harrastuskynnyksen toimintaan, mutta hankkeissa voi olla mukana myös harrastetoiminnan lähialueen kilpailullista edistämistä. Seuratukiavustusta voi saada lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaan, innovatiivisiin kokeiluihin tai hankkeisiin, joissa lisätään toiminnan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehitetään lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

Pöytätenniksessä voisi yhteistyöllä seurat hakea tukea ensimmäisen kerran myös palkkaukseen.  Seuraavan kerran tukea on haettavissa marraskuussa 2018.

Ministeriön tiedote: http://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/lasten-liikunnan-harrastusmahdollisuuksien-edistamiseen-4-miljoonaa-seuratukea

 

1 thought on “Seuratukipäätökset- pöytätennisseurat mukana

Vastaa