Valmentajakoulutus Kisakalliossa

Valmentajakoulutus Kisakalliossa

Pöytätennisliito oli saanut ETTU.n avustuksella Ferenc Karsain pitämään valmentajakoulutusta.

Osallistujat: Jukka Julin, Toni Soine, Samuli Soine, Jens Weckström, Tero Penttilä, Igor Zelenski, Jyrki Nummenmaa, Mika Räsänen,  Raimo Jokitulppo, Esko Heikkinen, Bahman Khosravi, Taneli Keinonen, Pekka Tennilä.

Tulkkauksesta vastasi Lajos Olah ja pelimalleina toimivat Aleksi Räsänen ja Sam Khosravi.

Alkuun käytiin monisyisesti läpi lajin historiaa. Punaisena lankana oli miten kierre palloon on tehty ja miten tähän kierteeseen on eri aikoina vastattu.

Tämän jälkeen siirryttiin lyöntitekniikoihin ja niiden opettamiseen. Tämä tehtiin samassa järjestyksessä kuin pelaajille oikeastikkin opetetaan. Alkuun siis kämmenkontra ja sitten sama rystypuolelta. Tästä siirryttiin nopeasti spinnipeliin. Huomioitavaa oli, että alakierre -allakierepeliä ei tässä tapauksessa ollut ollenkaan ohjelmassa.

Kiitos osallistujille. Tarkempi raportti myöhemmin.

Taneli Keinonen

 

Vastaa