Senioreiden NETU 24.-27.5.2018, Haapsalu – Naumi vireessä

Aikuisten NETU-turnaus järjestetään Viron Haapsalussa 24.-27.5. Suomen miesten ja naisten joukkueet osallistuvat joukkuekilpailuun sekä henkilökohtaisiin luokkiin.


Kuva: Alex Naumi on ollut vireessä Haapsalussa

Alex Naumille 4-1 tappio semifinaalissa Anders Erikssonia vastaan tänään sunnuntaina joten Alexille NETU-pronssia.


Suomen miehet sijoittuivat lohkossaan toiseksi, 3-2 tappio Norjalle ja 3-0 voitot Islannista ja Grönlannista. Semifinaalissa 3-0 tappio Ruotsille. Pronssiottelussa 3-1 voitto Latvista joten ansaitut pronssimitalit Suomeen.  Suomen naiset voittivat Norjan 3-2, Viron 3-1 ja Latvian 3-0. Ruotsia vastaan tuli tiukka 2-3 tappio. Naisten turnauksesta siis ilahduttavat hopeamitalit Suomeen.

Miesten kaksinpelissä Alex Naumi oli suoraan paperilla semisijoitettu. Pedram Moradabbasi ja Veikka Flemming pelasivat lohkoistaan kakkosina jatkoon. Alex Naumi voitti avauspelinsä 4-0 ja myös puolivälierässä Latvian Arturs Reinholdsin erin 4-1. Semifinaalissa on tänään vastassa Ruotsin Anders Eriksson. Veikka Flemming hävisi ykkössijoitetulle Ruotsin Hampus Nordbergille erin 4-0 ja Pedram Moradabbasi toiselle semisijoitetulle Latvian Rimas Lesiville erin 4-1. Naisten kaksinpelissä Anna Kirichenko oli sijoitettu suoraan paperille kakkosena ja Sofia Erkheikki kvarttasijoitettuna. Jannika Oksanen pelasi itsensä lohkovoittajana pääkaavioon. Anna voitti avauspelinsä erin 4-2 mutta hävisi puolivälierässä Norjan Rikke Skattetille erin 4-2. Sofia hävisi avauspelinsä erin 4-1 ja Jannika niin ikään Skattetille erin 4-0.

Miesten nelinpelissä Naumi/Flemming pelasivat upeasti finaaliin voittamalla Ruotsin kovan parin Sandström/Holm erin 3-2 ja Lesiv/Vainula parin semifinaalissa 3-2. Loppuottelussa vastassa ovat ruotsalaiset Nordberg/Eriksson. Pedram yhdessä latvialaisparinsa Maskalonoksin kanssa hävisivät avauspelinsä erin 3-0. Naisten nelinpelissä Kirichenko/Erkheikki joutuivat luovuttamaan. Jannika yhdessä latvialaisparinsa Musajevan kanssa voittivat norjalaisparin Skattet/Lange erin 3-1 ja nappasivat pronssimitalit. Välierässä ruotsalaiset Jönsson/Moskovits olivat erin 3-0 liian kovia. Sekanelinpelissä Kirichenko/Naumi voittivat avauksen 3-2 mutta hävisivät puolivälierän 3-2. Oksanen/Moradabbasi hävisivät avauksen 3-1. Erkheikki/Flemming antoivat luovutuksen.

Tuloksia: http://www.lauatennis.ee/web/node/1703
Livelähetys: http://otse.minurada.ee/

Miesten Suomen mestaruuden voittanut Benedek Olah osallistuu samaan aikaan Hong Kongin avoimiin ja naisten Suomen mestari Annika Lundström hakee pisteitä Puolan junioriavoimista, jotta paikka syksyllä pelattaviin nuorten Olympialaisiin varmistuisi.

Miesten joukkue: Alex Naumi, Veikka Flemming, Pedram Moradabbasi
Naisten joukkue: Anna Kirichenko, Ann-Sofia Erkheikki, Jannika Oksanen

Vastaa