Joonas Kivimäki valittu tuomariksi YOG:hen

ITTF:n Umpires and Referees Committee on valinnut Joonas Kivimäen tuomariksi nuorten olympialaisiin (YOG). Youth Olympic Games pidetään Buenos Airesissa Argentiinassa 6.-18.10.2018. Pöytätennis pelataan 7.-15.10.2018.


Kuva: China Junior and Cadet Openin junioripoikien kaksinpelin finaalin tuomaristo ja pelaajat

Tuomarien valintaprosessi oli pitkä ja monivaiheinen sisältäen esikarsinnan, online-koulutuksen tehtävineen sekä online-kokeen. Kisoihin valittiin kahdeksan tuomaria.

Viime aikoina Joonas on ollut tuomaroimassa useissa kovissa kisoissa. Marras-joulukuussa hän oli nuorten MM-kisoissa Riva del Gardalla Italiassa, huhti-toukokuussa joukkue-MM-kisoissa Halmstadissa Ruotsissa ja heinäkuussa China Junior and Cadet Openissa Taicangissa Kiinassa.

”Olympialaiset tulevat varmasti olemaan hieno kokemus ja kisoilta odotan kovia matseja”, kommentoi Joonas valintaansa.

Vastaa