ITTF Nigerian avoimet 8.-12.8.2018, Olahille tappio nelinpelifinaalissa

12.8.2018 klo 18.10
Nelinpelin loppuottelu
Olah / Lakatos (HUN) – Robinot / Seyfried (FRA) 1-3 (3-11, 7-11, 11-5, 6-11)

Huono startti nelinpeliin kostautui Olahille ja Lakatosille ranskalaisparia vastaan. Kaksi ensimmäistä erää menivät suhteellisen helposti vastustajille. Kolmannessa erässä ottelu kääntyi mutta neljännessä erässä vastustajat olivat jälleen parempia.

Olahin kommentit eilisestä kaksinpelin tappio-ottelusta: ”Vaikea peli. Vastustaja ansaitsi voiton kun oma rohkeuteni ei riittänyt ja vastustaja sai kovan itseluottamuksen päälle.”

Olah pelaa seuraavan kerran heti ensi viikolla pelattavassa Bulgarian ITTF-turnauksessa.

11.8.2018 klo 23.15
Kaksinpelin puolivälierä
Benedek Olah – Supanut Wisutmaythangkoon (THA) 3-4 (12-10, 7-11, 9-11, 11-8, 8-11, 11-5, 9-11)
Nelinpelin välierä
Olah / Lakatos (HUN) – Cifuentes / Monteiro (ARG/BRA) 3-0 (11-8, 11-4, 12-10)

11.8.2018 klo 18.15
Kaksinpelin neljännesvälierä
Benedek Olah – Segun Toriola (NGR) 4-0 (11-2, 11-7, 11-3, 11-8)
Nelinpelin puolivälierä
Olah / Lakatos (HUN) – Hassan / Jamiu (NGR) 3-0 (11-7, 11-7, 11-6)

11.8.2018 klo 12.35
Nelinpelin 1.kierrosta
Olah / Lakatos (HUN) – Oostwouder / Tromer (NED) 3-0 (11-8, 15-13, 11-9)

11.8.2018 klo 10.15
Olahin kommentit eiliseltä: ”Vastustajan 9-3 seitsemännen erän johdosta huolimatta onnistuin nousemaan hirvittävällä tsempillä 11-9 voittoon. Tatsin ja liikkumisen kanssa vielä isoja vaikeuksia. Tämän päivän peleihin lyhyiden yöunien kautta vielä kovemmalla tsempillä!”

10.8.2018 klo 23.45
Kaksinpelin 2.kierrosta
Benedek Olah – Miad Lotfijanabadi (IRI) 4-3 (11-8, 8-11, 9-11, 11-8, 4-11, 11-8, 11-9)

10.8.2018 klo 20.00
Kaksinpelin 1.kierrosta
Benedek Olah – Emmanuel Augustine (NGR) 4-1 (11-6, 11-7, 9-11, 11-3, 11-4)

10.8.2018 klo 8.30
Benedek Olah kohtaa kaksinpelin avauskierroksella isäntämaan Emmanuel Augustinen. Ottelu alkaa tänään klo 15.45 Suomen aikaa. Ottelu ei ole livetarjonnassa. Toisen kierroksen ottelu on vuorossa kello 21.35 ja sitäkään ei livepöydiltä nähdä. Nelinpelin Olah ja Lakatos aloittavat lauantai-aamuna kello 11.35.

ITTF:n Nigerian avoimet pelataan tuttuun tapaan elokuun alkupuolella. Kilpailun vuonna 2016 voittanut Benedek Olah matkustaa tänäkin vuonna Nigeriaan pelaamaan voitosta. Kilpailuun osallistuu tänä vuonna mm. kolme kiinalaista miespelaajaa, tanskalaislegenda Michael Maze, neljä kovaa ranskalaispelaajaa, kaikki kovat afrikkalaispelaajat sekä useita muitakin eurooppalaisia huippupelaajia. Kisaan osallistuu luonnollisesti myös runsas määrä isäntämaan pelaajia, näistä yksi nimi on tuttu Suomenkin kisapöydiltä muutaman vuoden takaa, Ismaila Akindiya.

”Kova harjoitusputki ollut nyt päällä viimeiset neljä viikkoa ja tekee mieli jo mennä kilpailemaan. Tänä kesänä on käyty henkilökohtaisesti kovimmat valmistautumisleirit moneen vuoteen, ei ole ollut helppoa. Syyskuun jälkipuoliskolla Espanjan Alicantessa pelattavat EM-kilpailut ovat lähiaikojen ykköstavoite. Nigerian kilpailun osalta mitalisijoitus ja yksi kova listavoitto tai voitto kiinalaisesta pelaajasta tyydyttäisi. Nelinpelissä pyritään myös Lakatoksen kanssa mitaleille”, kommentoi Olah.

Olah on maailmanlistasijoituksellaan 89. kilpailun kolmossijoitettu ja aloittaa pelinsä suoraan pääkaaviosta perjantaina. Ykkössijoitettu on isäntämaan Quadri Aruna (20). Olah pelaa turnauksessa poikkeuksellisesti myös nelinpelin, parina on unkarilainen Tamas Lakatos.

2 thoughts on “ITTF Nigerian avoimet 8.-12.8.2018, Olahille tappio nelinpelifinaalissa