Veteraanien Viro-Suomi-maaottelu ja ViruCup Tallinnassa 19.-21.10.

Suomen joukkue:
M40 Ari-Matti Koskinen, Mika Sorvisto, Teemu Johansson
M50 Leo Kivelä, Kari Saarinen, Jukka Ovaska
M55 Juha Kangas, Matti Kurvinen, Hannu Sihvo
M60 Risto Pitkänen, Matti Vainio, Jukka Kansonen
M65 Matti Lappalainen, Jouko Manni, Tauno Kara
M70 Håkan Nyberg, Kari Lehtonen, Seppo Reiman
M75 Kai Merimaa, Antti Kirveskari, Eino Määttä
M80 Ingvar Söderström, Pauli Ukkonen, Olavi Olander

Naisista ovat maaotteluun lähdössä Tina Granfelt, Pauliina Niskanen, Anne Majava, Päivi Kinnunen, Kati Suopanki, Pirkko Mäkinen, Ellen Pautamo, Raija Santala. Naisten joukkue voi vielä täydentyä.

Muut pelaajat, jotka haluatte mukaan kilpailumatkalle, ilmoittakaa itsestänne allekirjoittaneelle. Kilpailuluokat ovat miehille 40. 50. 60, 65, 70, 75 ja 80. Kaksinpelit ovat pooliluokkia, nelinpelit pelataan tasakympein ja suoraan cup-muotoisena. Naisten luokat päätetään kun osallistujat ovat selvillä. Matkapaketin hinta on 195 euroa sisältäen laivamatkat, majoituksen hotelli Virussa kahden hengen huoneessa, bussikuljetukset Tallinnassa sekä yhden kaksinpeliluokan ja nelinpelin osallistumismaksun. Mahdollisuus on pelata kaksi kaksinpeliluokkaa.

Aikataulu toimii alustavasti niin, että perjantaina 19.10. klo 16.00 pelataan maaottelu, jonka jälkeen miesten 50 ja 65-poolit. Lauantaina pelataan muut poolit ja ensimmäiset jatkopelit sekä naisten luokat loppuun ja nelinpelit. Sunnuntaina pelataan loput miesten pelit alustavasti semifinaaleista loppuun. Järjestäjä tekee tarkemman aikataulun kun ilmoittautumiset ovat koossa.
Matka-aikataulun rakennan erikseen lähtijöille. Meno kuitenkin Vikingin XPRS-aluksella Katajanokalta perjantaina 10.30, kokoontuminen terminaaliin 9.30. HUOMATKAA edellisvuosista tunnilla muuttunut aikataulu.

Tarvittavat tiedot: Lähtijän nimi ja syntymäaika sekä sähköpostiosoite, halutut kilpailuluokat, nelinpelipari, toivomus huonekumppanista tai yhden hengen huoneesta (lisähinta yhden hengen huoneesta 80 euroa). Tarkastakaa, että passinne on voimassa.

Terveisin Jarmo Siekkinen
jarmo.siekkinen@globex.fi, 040 595 0106

Vastaa