BC-SM on iso, aikataulu muuttuu jonkin verran

BC-SM Koskella runsaan viikon kuluttua on mukavan iso, suurempi kuin moneen vuoteen. Suurimmassa luokassa eli C-kaksinpelissä on peräti 80 ilmoittautunutta. Ja kuten kaikki varmaan tietävät, SM-kisoihin ei oteta jälki-ilmoittautuneita. Kehitys on hienoa, kun osanottajamäärät kisoissa kasvavat!

Tarkistetut ilmoittautumismäärät ovat seuraavat:
* C- kaksinpeli: 80 pelaajaa (20 x 4 poolia)
* B-kaksinpeli: 66 pelaajaa (15 x 4 + 2 x 3 poolia)
* C-nelinpeli: 37 paria (8 x 4 + 1 x 5 poolia)
* B-nelnpeli: 28 paria (7 x 4 poolia)

Kilpailuvaliokunta arpoo cup-vaiheet, jotka julkistetaan vasta kunkin luokan poolien päätyttyä.

Koska pelaajia on niin paljon, joudumme tarkastelemaan kutsussa annettua alustavaa aikataulua uudelleen. On mahdollista, että kaikki jatkopelit pelataan vasta sunnuntaina. Pyrimme siihen, että 32 parasta kaksinpeleissä ja 16 parasta nelinpeleissä jatkavat sunnuntaina.

Tarkka aikataulu ja pooliarvonnat tulevat viimeistään maanantaina 29.10.2018.

Lämpimästi tervetuloa Koskelle. Muistakaa, että kisapaikalla on tarjolla lämmin ruoka.

Vastaa