BC-SM (M-1900 ja M-1700) (A) – Arvonnat vielä kerran

Ohessa BC-SM arvonnat. B-nelinpelin poolit on arvottu uudelleen järjestäjän sähläilyn vuoksi. Huono viestintämme ja taitamattomuutemme Google Formsin kanssa saivat aikaan sen, että yhdistimme pareja toisin kuin pelaajat olivat sopineet ja ilmoittaneet. Pahoittelumme.

Muutama huomio. Ensinnäkin C-kaksinpelin pooleista viisi (poolit G, H, I, Q ja R, näkyvät arvonnassa viimeisinä) pelataan jo klo 12, samaan aikaan B-nelinpelin kanssa.

Kaksipelien pooleissa joudumme suuren osanottajamäärän vuoksi turvautumaan myös pienempään koulun saliin. Se on käytössä lauantaiaamun B-kaksinpelin pooleissa viiden poolin osalta ja klo 14 alkavan C-kaksinpelin isommassa pooliryhmässä kolmen poolin osalta. C-luokkalaisia pyydetään olemaan tarkkana, jotta he osaavat katsoa poolinsa oikean alkamisajan arvonnasta.

Lauantaina pelataan jatko-otteluita siten, että jatkamme sunnuntaina kaksinpeleissä 32 parhaan pelaajan ja nelinpeleissä 16 parhaan parin osalta. Älä tule pyytämään ”saada pelata pelit loppuun jo lauantaina”! Sunnuntain kaikki pelit pelataan isossa salissa.

Sunnuntain jatko-ottelut aikataulutamme otteluittain loppuviikosta, kun saamme kilpailuvaliokunnan arpomat jatkokaaviot.

Ja muistakaa, että tarjolla on lämmintä ruokaa. Jos ei ihan jokaista luokkaa pelaa, tarjolla on myös lounastaukoja.

Tervetuloa Koskelle

Linkki tiedostoon: arvonta bc-sm 2018 (4).xls

Vastaa