OKM seuratuki haettavissa 12.11.2018 – 14.12.2018

SEURATOIMINNAN KEHITTÄMISTUKI
Hakuaika alkaa 12.11.2018
Hakuaika päättyy 14.12.2018 klo 16.15.

Pingisseurojen  kannattaa tätä hakea! Jos teillä on hyvä idea niin laittakaa minulle se jo ennen hakemuksen tekoa kommentoitavaksi, niin voin kenties auttaa seuroja ideoinnissa. Hakemusten teko luonnollisesti seurojen oma tehtävä!

https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Seuratuen hakuun pitää hakea erikseen käyttöoikeus, eli pelkkä seurakäyttäjätehtävä ei riitä. Vaikka olisi jo seurakäyttäjäoikeudet, pitää klikata tuota alempaa nappia ja hakea seuratuen hakuoikeudet, kun oikeudet on myönnetty, käytetään tuota ylempää nappia:

Avustuksiin voidaan käyttää enintään 4 miljoonaa euroa, jos eduskunta vuoden 2019 talousarviota hyväksyessään osoittaa määrärahat ko. tarkoitukseen.

Päätökset avustuksista pyritään tekemään 30.4.2019 mennessä. Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.

 

Vastaa