Digisense Open (A) – Kilpailutulokset

Päivitetty 20.1.

Nyt on myös J-9 tulokset listassa. Kuvia on tulossa jossain vaiheessa someen.

Ohessa Digisense Open tulokset. J-9 sarjan tulokset valitettavasti on jääneet tallentumatta, mutta ne lisätään tuloslistaukseen huomenna. Kommentit ja korjauspyynnöt tuloksista voi lähettää allekirjoittaneelle: teemu.oinas@gmail.com

Kilpailut menivät erinomaisesti, viimeinen ottelu päättyi 10-15min suunniteltua aikataulua jäljessä – eli parantamisen varaa vielä on! Kiitos kaikille erinomaisen pingistunnelman luomiseksi Kastellin B- ja C-saleihin. On hieno näky kun 23 pöydällä pelataan yhtä aikaa kilpapelejä ja näistä vieläpä puolet on täysin junioreita.

Seuraavat kilpailut Oulussa pelataan sitten toukokuussa kun pelaamme Kastellin hienossa ja upeassa A-salissa kaksipäiväiset Terva-GP kilpailut. Tervetuloa myös silloin!

Linkki tiedostoon: Tulokset_Digisense_open.xls

Vastaa