Starpring 23-24.2.2019 – Kilpailukutsu

MK on siirretty ilmoittautumislomakkeella sunnuntain ryhmään 1 eli se alkaa klo 9.00. Kilpailukutsu pitää sitten korjata vielä erikseen vähän myöhemmin.

Oli vaikea suunnitella ryhmäjakoa varsinkin kun aikaa oli muutama minuutti. Sellainen korjaus on kuitenkin tehtävä, että M-2100-  ja M-800-luokissa pelaavien on pystyttävä osallistumaan myös Juniori-rating-luokkaan. Yritetään puliveivata niin, että se on mahdollista ellei sitten pelaajia ole tulossa yllättävän paljon. En ehdi muokata ilmoittautumiskaavaketta, joten ilmoittakaa itsenne juniori-rating-luokkaan toisella ilmoittautumisella, jos pelaatte M-2100- tai M-800-luokassa,

Olen kovasti pahoillani, että kilpailukutsu tulee myöhään. Ei vaan ollut mahdollista paneutua tähän aiemmin tällä kertaa. Ei sitten millään. Kynnyksenä oli sekin, että Starkin kokeilee nyt ryhmäjakoa, joten kutsua ei voinut tehdä copy-pastella. Se ehkä onnistuu nyt, koska isoa virolaisjoukkuetta ei varmaan ole tulossa, joten osallistujia ei ole liikaa. Eli ei ole niin paha, jos jossakin vaiheessa on tyhjiä pöytiä.

Linkki tiedostoon: Star_23_24_02_2019_kilpailukutsu.pdf

6 thoughts on “Starpring 23-24.2.2019 – Kilpailukutsu

    1. Kiitos! Vaikka olin lähes varma, että joku vuosiluku on väärin, olin vain kykenemätön oikolukuun. Oikoluin kyllä mutta ei vaan onnistunut, kun ei jaksanut keskittyä. Jos ei keskity, aivot korjaavat kaiken oikeaksi, vaikka silmät välittävät mitä tietoa. Totta kai nämä kutsut syntyvät copy-pastella valtaosin. Seuraavalla kerralla kannattaa searchata vuosilukua.

    1. Kiitos, Teemu! Vielä sitä ei tiedä, kehittyykö kehitys todellisuudessakin meidän kisoissa. Ryhmäjakohan toimii silloin 100–prosenttisesti, kun aktiivisia kilpapelaajia on niin paljon, että ryhmien täyttyminen on melko varmaa. Ellei ryhmät täyty, salissa on liikaa tyhjiä pöytiä. No totta kai sitä aikataulua on tarvittaessa tiivistettävä, mutta jännä kokeilu kuitenkin!

Vastaa