Sarjajaoston päätös: Alex Naumin pelaamat KoKa 2:n ottelut 2CD-YL sarjassa tuomitaan hävityiksi

Alex Naumi on pelannut tällä kaudella 2C-lohkossa 2-divisioonan syyskaudella kahdessa sarjaottelussa. Koska Alex Naumi pelaa sarjaa myös ulkomailla Tanskassa koskee häntä SPTL:n sääntöjen pykälä 6.2.2.4 joka edellyttää pelaamista kolmessa sarjaottelussa syyskaudella, jotta omaisi pelioikeuden myös kevätkaudella. Alex Naumi on pelannut kevätkaudella KoKa 2:n joukkueessa neljässä ottelussa ja näissä otteluissa sarjajaosto tuomitsee KoKa 2:n hävinneeksi sarjasäännön pykälän 6.12.2 perusteella. Tämä vaikuttaa 2CD-YL lohkon sarjataulukkoon KoKa 2:n otteluissa OPT-86 4:sta, KuPTS 2:sta, KuPTS:ia ja JysRy:ä vastaan.

Sarjajaosto langettaa KoKa:lle sääntörikkomuksesta 100€ sakon. Sakosta voi valittaa sääntökirjan pykälän 6.16.2 mukaisesti.

1-divisioonan karsintaan 2CD-YL lohkosta nousee TIP-70 3. 1-divisioonan karsinnan kaavio päivitetään vastaamaan näitä uusia pistemääriä. KuPTS voittaa lohkon ilman pistemenetyksiä. KuPTS 2 on toinen 15 pisteellä ja TIP-70 3 kolmas 12 pisteellä.

Sarjajaoston puolesta Teemu Oinas

Vastaa