PT 75 kansalliset (B) – Lisätietoa

Tapahtumakalenterin pokaalinäytössä on nyt niiden luokkien tulokset joissa kaikilla pelaajilla oli lisenssi jo ennen kisaa. Kun kertalisenssit on saatu liiton järjestelmään, myös  loppujen luokkien tulokset saadaan sinne.

Liikkeelle lähdetään kutsun aikatauluilla eli klo 9 M-1800, M-1400 ja M-1000; klo 12 MK, M-1600 ja M-1000; klo 15 M-2100 ja M17 (juniorit).

Arvonnat tehdään paikan päällä ja sitä varten on ilmoittauduttava kilpailupaikalla puoli tuntia ennen luokan alkua. Jos olet tulossa mutta myöhästyt tuosta puolesta tunnista ennen poolin alkua, niin informoi ylituomaria (Jukka Nieminen, puh. 045-77302122).

Klo 12 starttiryhmä on hieman ylitäynnä joten joitakin pooleja joudutaan luultavasti käynnistämään hieman myöhässä. Tämä varmistuu paikan päällä tilanteen mukaan samoin kuin se mitkä poolit lähtevät hieman myöhemmin. Poolejahan ei edes ole tässä vaiheessa koska arvonta tehdään vasta paikan päällä.

Koska klo 15 starttiryhmä on melko pieni niin koko kilpailu saataneen pakettiin normaalissa aikataulussa.

Juniorit (M17) jaetaan näillä näkymin tason mukaan kahteen luokkaan.

Ilmoittautumiset luokittain löytyvät täältä ja Ilmoittautumiset pelaajittain löytyvät täältä. Olkaa hyvä ja tarkastakaa. Sen verran on tullut muutoksia ja peruutuksia.

Muistakaa maksut etukäteen tilille niin että maksut näkyvät tilillä perjantaina tai käteisellä pelipaikalla. Järjestävän seuran pelaajathan osallistuvat järjestelytalkoisiin eivätkä maksa luokkamaksuja.

Paikalla on kahvio jossa tällä kertaa myös MobilePay -maksujen pitäisi onnistua.

Tervetuloa pelaamaan mainiohin tiloihin Vuorekseen PT 75:n perinteisiin kevätkisoihin!

Vastaa