Merimaalle kaksi EM-kultaa Budapestissa

Veteraanien EM-kisat – sama tapahtuma, joka 2015 pelattiin Tampereella – pelattiin Budapestissa. Suomalaisiakin on mukana paljon ja menestyskin oli hieno, kun Kai Merimaa iski peräti kaksoismestariksi voittamalla 85-vuotiaissa sekä kaksinpelin että nelinpelin yhdessä ruotsalaisen Georg Karlssinin kanssa. Kaitsu kohtasi kaksinpelin loppuottelussa nelinpelipartnerinsa.

Myös Matti Lappalainen pelasi hienosti ja nousi EM-hopealle venäläisen Feliks Kaplanin kanssa 70-vuotiaiden nelinpelissä. Suomelle tuli kisoista neljäskin mitali, kun Eeva Eriksson sijoittui pronssille 85-vuotiaiden nelinpelissä.

Noin 3 400 pelaajaa 40 maasta, noin 18 000 ottelua 130 pöydällä. Aikamoinen kisa. Seuraavat vastaavat kisat ovat kahden vuoden kuluttua Ranskassa. Ainakin Norja hakee vuoden 2023 kisoja.

1 thought on “Merimaalle kaksi EM-kultaa Budapestissa

Vastaa