Junioreiden EM 7.-16.7

Junioreiden EM-kisat pelataan Tsekin Ostravassa. Suomesta on mukana joukkue miesjunioreiden ja kadettipoikien luokissa. Miesjunioreissa pelaavat Alex Naumi, Arttu Pihkala ja Noah Steif. Kadettipoikien joukkueen muodostavat Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen. Lisäksi Aleksandra Titievskaja osallistuu henkilökohtaisiin luokkiin.

(16.7.)

Kilpailut ovat päättyneet ja mitalit jaettiin seuraavasti:

Junioripojat kaksinpeli:

1 Truls Möregård (SWE) 4-1 (11-8, 12-10, 11-3, 12-14, 11-9)
2 Yu Khinhang (AZE)
3 Vincent Picard (FRA)
3 Vladimir Sidorenko (RUS)

Junioritytöt kaksinpeli:

1 Anna Wegrzyn (POL) 4-2 (11-4, 4-11, 11-7, 6-11, 11-3, 11-4)
2 Jamila Laurenti (ITA)
3 Mariia Tailakova (RUS)
3 Darya Kisel (BLR)

Kadettipojat kaksinpeli:

1 Darius Movileanu (ROU) 4-2 (13-11, 11-6, 11-8, 6-11, 9-11, 11-6)
2 Iulian Chirita (ROU)
3 Alexis Kouraichi (FRA)
3 Milosz Redzimski (POL)

Kadettitytöt kaksinpeli:

1 Elena Zaharia (ROU) 4-0 (11-7, 11-6, 11-6, 11-8)
2 Vlada Voronina (RUS)
3 Prithika Pavade (FRA)
3 Svetlana Dmitrienko (RUS)

Junioripojat nelinpeli:

1 Lev Katsman / Maksim Grebnev (RUS) 3-1 (11-7, 8-11, 11-6, 13-11)
2 Truls Möregård / Vladimir Sidorenko (SWE/RUS)
3 Vladislav Ursu / Maciej Kolodziejcyk (MDA/AUT)
3 Vincent Picard / Lilian Bardet (FRA)

Junioritytöt nelinpeli:

1 Kristina Kazantseva / Mariia Tailakova (RUS) 3-0 (11-7, 12-10, 11-7)
2 Ece Harac / Özge Yilmaz (TUR)
3 Isa Cok / Camille Lutz (FRA)
3 Elizabet Abraamian / Anastasia Kolish (RUS)

Kadettipojat nelinpeli:

1 Iulian Chirita / Eduard Ionescu (ROU) 3-2 (6-11, 11-9, 11-4, 7-11, 11-9)
2 Hugo Deschamps / Alexis Kouraichi (FRA)
3 Felix Lebrun / Thibault Poret (FRA)
3 Vincent Senkbeil / Tom Schweiger (GER)

Kadettitytöt nelinpeli:

1 Prithika Pavade / Elena Zaharia (FRA/ROU) 3-2 (9-11, 8-11, 11-5, 11-3, 11-6)
2 Svetlana Dmitrienko / Anastasiia Beresneva (RUS)
3 Vlada Voronina / Alina Zavarykina (RUS)
3 Ilona Sztwiertnia / Wiktoria Wrobel (POL)

Juniorit sekanelinpeli:

1 Samuel Kulczycki / Katarzyna Wegrzyn (POL) 3-2 (6-11, 11-7, 6-11, 11-9, 11-5)
2 Lev Katsman / Elizabet Abraamian (RUS)
3 Truls Möregård / Rebecca Muskantor (SWE)
3 Artem Tikhonov / Kristina Kazantseva (RUS)

Kadetit sekanelinpeli:

1 Thibault Poret / Prithika Pavade (FRA) 3-1 (4-11, 11-5, 11-1, 11-8)
2 Mike Hollo / Annett Kaufmann (GER)
3 Felix Kohler / Naomi Pranjovic (GER)
3 Darius Movileanu / Ioana Singeorzan (ROU)

Junioripojat joukkue:

1 Venäjä 3-2
2 Azerbaidzhan
3 Saksa 3-0
4 Belgia

Junioritytöt joukkue:

1 Saksa 3-2
2 Venäjä
3 Tshekki 3-1
4 Ranska

Kadettipojat joukkue:

1 Venäjä 3-2
2 Romania
3 Saksa
3 Ranska

Kadettitytöt joukkue:

1 Ranska 3-1
2 Venäjä
3 Romania
3 Saksa

(14.7)
Alex Naumi jatkoi ainoana suomalaisena pelejä kaksinpelin pääkaaviossa sunnuntaina. Lisäksi Naumi pelasi nelinpelissä Arttu Pihkalan kanssa.

64 parhaan joukossa Alex kohtasi Espanjan Fransisco Miguel Ruizin. Ottelu lähti vahvasti suomalaiskomennossa ja Alex hallitsi pelitapahtumia omalla aktiivisella pelillään mennen 3-1 eräjohtoon. Tässä vaiheessa tapahtui pieni herpaantuminen ja Ruiz kuittasi kaksi seuraavaa erää. Ratkaisevassa erässä Alex sai taas pelinsä rullaamaan normaaliin malliin ja  eteni 32 joukkoon 11-6 eränumeroin.

32 joukossa edessä oli iso haaste, kun Naumin vastustajaksi asettui kisan ykkössijoitettu Venäjän Lev Katsman. Alex lähti haastamaan ennakkoluulottomasti ja sai ensimmäisessä erässä jo muutaman eräpallon. Erä valitettavasti jatkopalloilla Katsmanille. Samoin kävi toisessa erässä, jossa Alex oli vielä puolenvälin jälkeen pienessä johdossa. Kolmannen erän Alex vei nimiinsä väkisin jatkopalloilla mutta neljäs ja viides jälleen venäläiselle 11-7 ja 11-8. Pelistä jäi pientä jossiteltavaa, muutama virhe loppupalloilla kostautuu näissä peleissä armottomalla tavalla. Kokonaisuutena kuitenkin todella hieno taistelu.
Viereisillä pöydillä mm. Ruotsin Möregård ja Azerbaijanin Yu Khinhang esittivät erittäin vahvoja otteita ja ottivat vahvasti ennakkosuosikin viittaa harteillensa jatkopelejä ajatellen.

Nelinpelissä suomalaispari Pihkala/Naumi lähtivät haastamaan saksalaisia Stumper/Fadeev. Kaksi ensimmäistä erää menivät ennakkosuosikkien tahdissa suomalaisten kuitenkin ollessa hyvin pelissä mukana, 6-11, 10-12. Kolmannessa erässä Pihkala/Naumi löysi lisää laatua omaan tekemiseensä ja veivät erän 11-6. Neljäskin erä meni suomalaistahdissa, vaikka saksalaiset tulivatkin vielä aivan lopussa tasoihin, 12-10 ja ratkaiseva viides erä oli edessä. Suomen parivaljakko aloitti vahvasti ja meni puolten vaihtoon 5-3 johdossa. Johto pysyi parin pisteen suuruisena tilanteeseen 8-6. Tämän jälkeen saksalaiset pelasivat todella virheettömästi ja painelivat 8-11 voittoon. Iso yllätys oli harmittavan lähellä.

consolation:
Aleksandra Titievskaja – Edisa Sanikovic (LUX), vastustaja joutui luovuttamaan erätilanteessa 2-1 polven petettyä alta.
Aleksandra Titievskaja – Nela Hanakova (CZE)1-3
Arttu Pihkala – Geresimos Petris (GRE) 1-3
Aleksi Räsänen – Sean Debono (MLT) 3-0
Aleksi Räsänen – Cristian David Hold (DEN) 1-3
Sam Khosravi – Ben Itzhak (ISR) 3-1
Sam Khosravi – Tom Scholtes (LUX) 3-0
Sam Khosravi – Batuhan Gurses (TUR) 0-3

(13.7)
Lauantai oli suomalaisittain pelillisesti samanlainen kuin Ostravan sää, synkän sateinen mutta pari auringon pilkahdusta mahtui joukkoon.

Aamulla ensimmäisenä kehissä olivat kadettipojat, jotka aloittivat kaksinpelinsä pääkaaviossa. Sam kohtasi hyvän puolalaisen Redzimskin. Kahdessa ensimmäisessä erässä oli täydet saumat mutta hyvä johto erien lopussa kääntyi hieman turhien virheiden tahdittamana puolalaiselle. Kolmas meni selvemmin puolalaiselle mutta neljännen Sam hoiteli kotiin. Viidennessä Sam oli jo selvästi häviöllä mutta tuli lopussa vielä tilanteeseen 9-10. Puolalainen hoiteli kuitenkin kuudennen ottelupallon ja pelin erin 1-4.
Aleksi pelasi slovenialaista deffua Kocjancicia vastaan, jonka joukkuekisassa voitti. Tällä kertaa deffun veistot pysyivät paremmin pöydässä ja Aleksi pelasi taktisesti selvästi heikomman pelin kuin joukkuekisassa. Ensimmäisen erän lipsahdettua vastustajalle Aleksi oli jatkuvasti takaa-ajajana. Tämän jälkeen eriä voitettiin vuorotahtiin, kunnes kuudennessa jo näytti että Aleksi löysi vastustajan heikon kohdan pudottamalla tempoa. Hieman huono viimeistely ja huono tuuri kuitenkin kostautuivat ja slovenialainen vei pelin 2-4.

Arttu pelasi ensimmäisen pääkierroksen ottelunsa Portugalin Silvaa vastaan. Ensimmäisen erän johto kääntyi vastustajalle, samoin toinen erä. Kolmannessa erässä Arttu pelasi aktiivisemmin ja näytti saavan pelin juonesta kiinni nappaamalla erän itselleen. Kahdessa seuraavassa kuitenkin liikaa helppoja virheitä ja ottelu Silvalle 1-4.
Päivän vahvimmasta suorituksesta vastasi ennakkoonkin vahvin suomalaisnimi eli Alex Naumi. 4-0 voitto hollantilaisesta Zur Muhlenista ei jättänyt suuremmin jossiteltavaa. Sunnuntaina Alex kohtaa 64 parhaan joukossa Espanjan Ruizin.

Aleksandra kohtasi omassa kaksinpelissään pari vuotta sitten Eurominichamps-kisan finaalissa pelanneen Valko-Venäjän deffun Varabyovan. Kolmessa ensimmäisessä erässä Aleksandran peli ei meinannut millään käynnistyä ja kämmentapot leijailivat järjestään yli pöydän. Neljännessä erässä tapahtui käänne ja pienellä pallon uudelleen sijoittelulla pisteitä alkoi tulla ja lyöntikin alkoi kulkemaan. Kolme seuraavaa tasaista erää suomalaiselle. Seitsemäs lähti jälleen heikosti ja muutaman virheen saattelemana Varabyova meni 4-8 johtoon. Tässä vaiheessa kämmen napsahteli taas muutaman kerran tyylikkäästi pöytään ja deffu keräili palloa silmiä pyöritellen. Tilanteessa 8-8 kuitenkin helpohkoja suoria alakierrevirheitä ja Valko-Venäjän tyttö jatkoon erin 3-4.

Nelinpelissä Noah Steif yhdessä norjalaisen Sorheimin kanssa kohtasivat kovan Belgian parin Rassenfosse/Kosolosky. Ensimmäisessä erässä 10-8 johto, joka meni. Toinen helpommin belgialaisille mutta kolmas 11-8 suomalais/norjalaiselle parille. Neljännessä belgialaiset menivät kuitenkin menojaan, 1-3. Samaan aikaan Arttu/Alex pelasivat Tsekki/Slovakia-paria Blinca/Feco vastaan. Ensimmäinen selvästi vastustajalle, toinen tiukasti 11-9 suomalaisille. Kolmas lipesi jälleen suomalaisten näpeistä mutta kaksi viimeistä kotiin tylyin voittolukemin 11- ja 11-4. Sunnuntaina Arttu ja Noah kohtaavat 32 joukossa vahvan saksalaisparin Fadeev/Stumper.

Kadettipojilla oli näyttöhaluja mollivoittoisesti sujuneen kaksinpelin jälkeen ja he siirtyivät melko helposti erin 2-0 johtoon Bosnia-Hertzegovinan paria Pandurevic/Ramljak vastaan. Tämän jälkeen keskittyminen herpaantui totaalisesti ja tukku omia virheitä sekä huolimaton pelaaminen avitti bosnialaiset 2-3 voittoon.

Aleksandra pelasi päivän päätösottelussa nelinpeliä yhdessä Israelin puolustuspelaaja Repinin kanssa. Vastassa oli espanjalaispari Sastre/Sanchez. Espanjalaispari oli melko selvästi parempi erin 3-0..

(12.7)
Venäjä oli torstaina päättyneiden joukkuekilpailuiden selkeästi menestynein maa. Venäjä oli mukana kaikissa neljässä finaalissa, joista kaksi päättyi venäläisten juhliin. Hyvätasoisia otteluita käytiin kaikissa luokissa mutta ehkä kiihkein taisto käytiin junioripoikien finaalissa, jossa todella kovalla latauksella pelanneet venäläiset voittivat Azerbaijanin 3-2. Azerbaijanin joukkue koostuu kolmesta kiinalaistaustaisesta pelaajasta, joilla toki on Azerbaijanin kansalaisuus. Toinen mestaruus Venäjälle kadettipoikien luokasta, jossa finaalivastustajana oli Romania. Ranska on ollut juniorikisojen menestyneimpiä maita jo pitkään mutta hieman yllättäen vasta nyt maa voitti ensimmäisen kadettityttöjen joukkuemestaruuden. Juniorityttöjen luokassa mestaruuten onnistui venymään Saksa.

Perjantaina aloitettiin henkilökohtaiset luokat. Kaksinpelien karsintakierroksilla olivat mukana Noah ja Arttu. Kisojen aikana Noahille tullut pieni käsivamma häiritsee kämmenen lyömista mutta peli ei muutenkaan kulkenut, tuloksena 0-4 häviö Valko-Venäjän Tsyhanouskille. Artun peli alkoi tahmeasti Itävallan Prombergeriä vastaan, jonka hän voitti melko selvästi joukkuekisassa. Lyönnit eivät kulkeneet kuin ajoittain ja itävaltalainen meni erissä jo 2-3 johtoon. Tämän jälkeen tykit alkoivat napsumaan pöytään ja kaksi viimeistä erää suomalaiselle, viimeinen näytötyyliin 11-1.

Junioripoikien nelinpelissä Noah voitti yhdessä norjalaisen Sorheimin kanssa liettualaiset vastustajat 3-0.

Sekanelinpeli oli molemmalle kadettipojalle uusi kokemus, Aleksandra oli pelannut luokkaa aikaisemmissa kisoissa sekä SM-kisassa. Sam ja Aleksandra kohtasivat Turkin parin. Pelissä oli täydet mahdollisuudet mutta toisen erän jatkopalloilla ja kolmannen erän 9-5 johdossa hyvistä paikoista lyönnit eivät menneet pöytään, 0-3 häviö. Aleksi yhdessä norjalaisen Hovdenin kanssa pelasivat hyvän ottelun hollantilaisparia vastaan. Viidennen erän 9-7 johto kääntyi kuitenkin vastustajille ja tuloksena tiukka 2-3 häviö.

Huomenna suomalaisista kaksinpeleissä mukana Alex, Arttu, Sam, Aleksi ja Aleksandra sekä nelinpeleissä kaikki suomalaispelaajat. Aleksandran peli käydään Laolan tv-pöydällä 1 kello 14:30.

(11.7)
Junioripojat pelasivat joukkuekisan viimeisen päivän ottelussa Itävaltaa vastaan sijasta 25. Ottelu lähti Itävallan komennossa kun Itävallan ykköspelaaja Kolodziejczyk voitti Noahin 3-0. Alex tasoitti tilanteen samoin numeroin ja Arttu siirsi Suomen 2-1 johtoon kohtalaisen hyvällä pelillä. Ykköspelaajien kohtaaminen oli tasollisesti melko heikkoa pelaamista, jossa Alex tuli neljännen erän 2-9 alatilanteesta ohi ja vei pelin viidenteen erään. Viides lähti taas huonosti liikkeelle ja itävaltalainen vei ottelun ratkaisevaan viimeiseen peliin. Noah nappasi ensimmäisen erän jatkoilla mutta kolme seuraavaa tasaista erää itävaltalaiselle ja  tuloksena Suomelle 2-3 häviö.
Junioripoikien lopullinen sijoitus oli 26. Kaikkien pelaajien esityksiä leimasi pieni epätasaisuus, eikä joukkuekisassa nähty yksittäisiä väläytyksiä lukuun ottamatta isompaa venymistä. Alkulohkossa kaksi ottelua hoitui melko helposti mutta lohkovoittokin olisi ollut napattavissa. Joukkueen ykköspelaaja Alex Naumi siirtyy ensi vuonna seniorisarjoihin, Arttu ja Noah jatkavat luokassa vielä yhden vuoden.

Kadettipojat  aloittivat aamulla jo alkulohkosta tuttua Liettuaa vastaan. Ottelu alkoi samalla kaavalla kuin edellinenkin ja nelinpeliin mentiin tilanteessa 1-1 Samin voitettua oman pelinsä. Nelinpelissä Suomi oli jo erissä 1-2 alla ja vastustaja 6-10 johdossa. Sam ja Aleksi pystyivät kuitenkin tulemaan takaa ohi ja hoitelivat myös viidennen siirtäen Suomen 2-1 johtoon. Liettua tuli kuitenkin vielä tasoihin ja siirryttiin ratkaisevaan viidenteen peliin,  joka oli jo vahvasti menossa vastustajille Aleksin oltua alla erin 0-2 ja 5-7. Aikalisän jälkeen Aleksi sai pelinsä kuitenkin kulkemaan ja otti lopulta ratkaisevan voiton erin 3-2.
Viimeiseen otteluun Bosnia-Herzegovinaa vastaan pojat lähtivät huonolla keskittymisellä ja se näkyi taululla heti ensimmäisessä pelissä, jonka Aleksi hävisi. Sam toi Suomen tasoihin mutta nelinpeli oli jälleen heikkoa pelaamista ja Bosnia 1-2 johtoon. Kaksi viimeistä peliä tuli kuitenkin kotiin molempien pelaajien voitettua erin 3-0. Lopullinen sijoitus 29.
Kadettipoikien kisa lähti käyntiin heikosti hävityn Norja-pelin kautta. Tappio tarkoitti lopulta pelaamista alemmista sijoista, joissa pojat voittivat kaikki ottelut. Molemmat pelaajat mahtuvat luokkaan vielä ensi vuonna ja potentiaalia olisi pelata korkeammistakin sijoista mutta toisaalta pelaajien pitäisi pystyä parantamaan tekemisen tasoa niin harjoituksissa kuin kaikessa kisojen aikaisessa toiminnassakin.

(10.7)
Kadettipojat pelasivat alemman jatkolohkonsa voitosta Sloveniaa vastaan. Aamupeli käynnistyi tahmeasti kun molemmat pojat hävisivät tasaiset avausottelunsa. Nelinpelissä suomalaiset kavensivat tilanteen melko selvällä 3-0 voitolla. Nelinpelin jälkeen Aleksi pelasi järkevästi vastustajan deffua vastaan ja vei pelin 3-1. Viimeisessä pelissä Sam tyylitteli 3-0 voiton, joten Suomi lopulta 3-2 voittoon. Kadettipoikien viimeiset ottelut torstaina Bosnia-Hertzegovinaa ja Liettuaa vastaan.

Junioripoikien aamupeli Tanskaa vastaan oli vähintään yhtä nihkeää kuin kadettipoikien aloitus. Kukaan pelaajista ei päässyt omalle tasolleen ja tuloksena melko selvä 0-3 häviö. Illan myöhäisottelussa vastassa oli Israel. Vastustajan ykköspelaaja aloitti vahvasti paukuttelemalla 0-3 voiton Artusta. Alex tasoitti tilanteen ja hieman käsivaivainen Noah pystyi siirtämään Suomen 2-1 johtoon. Ykköspelaajien kohtaamisessa Alex oli vaikeuksissa ajoittain melko hämmentäviä lämäreitä pöytään lyönyttä Israelin peluria vastaan mutta pystyi hoitamaan ratkaisevan voiton viidennen jatkopalloilla. Huomenna Suomen viimeinen ottelu Itävaltaa vastaan sijoista 25 – 26.

(9.7)
Tiistaista muodostui Suomen joukkueille voitokas päivä.
Junioripojat pelasivat päivän ainoan pelinsä Sveitsiä vastaan. Alex otti kaksi voittoa, joista jälkimmäisen tiukasti erin 3-2 Suomen oltua kokonaisottelussa lukemin 1-2 alla. Hetkeä aikaisemmin Noah oli hävinnyt oman pelinsä viidennessä. Myös viimeinen peli oli todella tasainen. Arttu meni 2-1 johtoon mutta sveitsiläinen tuli tasoihin ja oli jo viidennessä viemässä pelin nimiinsä. Arttu taisteli kuitenkin lopulta ohi viidennen jatkopalloilla ja Suomelle mukavan 3-2 voiton. Huomenna vastassa Tanska.

Kadettipojat avasivat päivän Kyprosta vastaan. Molemmat pojat olivat karistaneet niskasta turhat paineet ja rennolla pelillä tuloksena 3-0 voitto ilman erätappioita. Päivän toisessa ottelussa kadetit kohtasivat Latvian, jota vastaan pelasivat myös muutama viikko sitten NETU-kilpailussa. Lopputulos oli jälleen sama, eli 3-0 voitto Suomelle. Huomenna vastassa Slovenia.

(8.7.)
Kadettipojat aloittivat päivän ottelulla Liettuaa vastaan. Liettua oli tuttu vastustaja kesän aikaisemmista kisoista, joissa Suomi-pojat olivat joutuneet poistumaan hallista tiukkojen häviöiden kera. Tällä kertaa sisuuntuneet suomalaiset hoitelivat pelin kotiin lukemin 3-1 nelinpelin ja Samin voiton turvin.
Toisessa pelissä vastassa oli Valko-Venäjä, joka oli voittanut kaikki aikaisemmat pelinsä. Voitolla lohkon ykköspaikka olisi vielä saavutettavissa. Valko-Venäjän ykköspelaaja jatkoi kuitenkin myös Suomea vastaan puhdasta saldoaan ja hoiteli edellisten pelien tapaan molemmat kaksinpelinsä sekä nelinpelin. Ottelussa oli mahdollisuudet, sillä vastustajan kakkospelaaja oli melko selvästi heikompi ja hänet Sam voittikin vaikka oma peli oli ajoittain melko nihkeää. Liettua voitti toisessa päätöspelissä Norjan 3-2, joten Suomen pojat jäivät ottelusuhteilla alkulohkon kolmansiksi.

Junioripoikien päivän ainoassa pelissä Moldovaa vastaan ratkottiin alkulohkon voitto. Etukäteen oli tiedossa, että Moldovan ykköspelaaja Ursu on kovan luokan peluri ja hän ottikin molemmat pelinsä erin 3-0. Kolmospelaajien kohtaamisessa oli Suomen mahdollisuudet mutta siinä valitettavasti Noah joutui taipumaan erin 2-3. Suomen ainoan kavennusvoiton otti Alex erin 3-0 mutta kokonaistulos Moldovalle 1-3 ja Suomi alkulohkossa toinen.

(7.7.)

Ensimmäisenä kilpailupäivänä junioripojilla oli kaksi ottelua, vastassa Bulgaria sekä Liettua. Bulgariaa vastaan koko joukkueella oli pieniä käynnistymisvaikeuksia. Arttu oli jo hieman pulassa vastustajan ykköspelaajaa vastaan mutta sai ratkaisevilla hetkillä pelinsä kulkemaan ja onnistui kääntämään taiston 3-2 voitoksi. Myös Alex ja Noah hakivat pelituntumaa ja olivat omissa peleissään ajoittain vaikeuksissa mutta molemmat pystyivät hoitamaan vastustajansa erin 3-1. Näin Suomelle voitto avausottelusta lukemin 3-0.

Liettuaa vastaan Noahin peli oli edelleen nihkeää ja tällä kertaa vastustaja vei pelin erin 1-3. Alex ja Arttu sen sijaan hoitelivat omat kamppailunsa vakuuttavasti erin 3-0  ja Suomelle kokonaispelistä 3-1 voitto. Huomenna Suomen junioripojat pelaavat lohkovoitosta Moldovan kanssa.

Kadettipoikien avauspäivän ainoa ottelu oli Norjaa vastaan. Kumpikaan Suomen pojista ei saanut peliä kulkemaan missään vaiheessa ja ottelun lopputuloksesta muodostui lopulta iso pettymys.  Norjalaiset veivät sen lukemin 3-1 ainoan kavennusvoiton tultua nelinpelistä. Huomenna alkulohkon ottelut Liettuaa ja Valko-Venäjää vastaan.

Kisojen tarkemmat tulokset löytyvät täältä: https://www.ettu.org/en/events/european-youth-championships/draws–amp–results/

One thought on “Junioreiden EM 7.-16.7

  1. ”Kumpikaan Suomen pojista ei saanut peliä kulkemaan missään vaiheessa…”

    En tiedä Norjan kadettijoukkueen pojista mitään, mutta minusta Aleksi pelasi nelinpelin jälkeisessä ykkösten kohtaamisessa todella hyvin ja ennen kaikkea hyvällä sykkeellä. Noin hänen kannattaisi pelata aina! En ole nähnyt vastaavaa Suomen kisoissa. Tappio oli niukka 2-3 (viides 9-11) ja tappioon vaikutti enemmänkin eräät teknisen puolen jutut kuin esim. yrittämisen puute (sitä ei ollut) tai muuten huono päivä. Otteluvideo kannattaa käydä huolella läpi! Eli miten pisteet hävittiin ”turhaan” ja miten niitä pisteitä tuli omalla hyvällä pelillä.

    Onnea Aleksille ja Samille huomisiin peleihin! Mahdollisuuksia on vielä vaikka mihin.

Vastaa