Liiton harjoitukset Ruskeasuolla

Liiton järjestämät viikkoharjoitukset jatkuvat Ruskeasuolla maanantaina 22.8 alkaen.

Harjoitusten päävetovastuussa on liiton päävalmentaja Mattias Bergkvist. Kauden alussa Mattiaksella on kuitenkin vielä Rion Olympialaisten ja Paralympialaisten johdosta muuta ohjelmaa, joten harjoituksien vetämisessä avustavat mm. Samuli Soine ja Pasi Valasti. Harjoitukset järjestetään kauden alussa maanantai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 17:30-20. Mattiaksen palatessa harjoitusten vetäjäksi syyskuun alun jälkeen, harjoitukset tullaan järjestämään neljänä iltana viikossa (maanantai-torstai).
matias3

Harjoitusryhmä koostuu pääosin liiton juniorimaajoukkueryhmissä sekä myös aikuisten maajoukkueissa olevista pelaajista. Tulevalla kaudella Ruskeasuolla nähdään myös Turusta Helsinkiin muuttanut ja Mäkenlänrinteen urheilulukiossa aloittava Matias Ojala.

Mäkelänrinteen urheilulukion kanssa yhteistyössä järjestettävät aamuharjoitukset järjestetään Ruskeasuolla tiistai-,keskiviikko- ja perjantai-aamuisin 8-10. Valmentajana toimii tulevalla kaudella Samuli Soine.

Myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat liiton toiminnassa mukana olevat pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan harjoituksiin. Aikaisempina kausina mm. Kosken Alex Naumi on käynyt Ruskeasuolla harjoittelemassa mahdollisuuksien mukaan.

 

Lisätietoa harjoituksista voi kysyä liiton toimistosta.

Vastaa