Para Finland Open 11.-13.10.2019 – Matti Launonen Memorial

ARVONNAT/DRAW
Para Finland Openin alustavat aikataulut:
Pe 11.10. klo 9-21 kaksinpelit
La 12.10. klo 9-20 kaksinpelit (fin n klo 11-12.30), klo 13/13.30 joukkuepelit
Su 13.10. klo 9-15/16 joukkuepelit (fin n. 14/15)


Ensimmäiset pelaajat ovat saapuneet Pajulahteen ja halli on jo kovassa käytössä.

Suomessa järjestetään ensimmäiset kansainväliset parapöytätenniskilpailut, Para Finland Open, 11.-13.10.2019 Pajulahden Urheiluopistolle. Olemme saaneet kisan täyteen eli Pajulahteen saapuu 180 pelaajaa yli 30 eri maasta ympäri maailmaa. Kisoissa annetaan myös näyttöjä Tokioon, maailman paraparhaimmistoa on siis paikalla. Suomen kisoihin osallistuu yli 70 pyörätuolipelaajaa, joka on poikkeuksellisen suuri määrä istuvia pelaajia.

Suomesta kisoihin osallistuu yhdeksän pelaajaa, Aino Tapola, Anna Pasanen ja Timo Natunen 1. luokkaan, Pekka Räsänen 3. luokkaan, Markku Manner ja Aaro Mäkelä 6. luokkaan ja Esa Miettinen 9. luokkaan. Kansainvälisiin kilpailuihin tarvitaan kv. liiton tekemä luokittelu. Luokittelu tehdään nimettyjen kilpailuiden yhteydessä, niin myös nyt Suomessa. Rita Lahtinen osallistuu luokitteluun ja sitä kautta varmistuu hänen kilpailuluokkansa.

Para Finland Open on suuri ponnistus liitolle. Tarvitsemme tietenkin tuomareita, mutta myös paljon muita vapaaehtoisia. Parakisoissa yksi tärkeä toimitsijahenkilö on Pallopoika (joka siis voi olla myös naispuolinen henkilö 😊). Pääsetkö sinä vapaaehtoiseksi? Yksikin päivä on meille arvokas. Anna kädenjälkesi Suomen ensimmäisiin parapingiskisoihin!

Jos olet kiinnostunut jostain tehtävistä tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä paratt@sptl.fi tai 040-5285 185/Eve Autio.

Facebook: Para Finland Open
Instagram: parafinlandopen

Vastaa