Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruus (B) – Kilpailutulokset

Ohessa kilpailujen tulokset. Kommentit ja mahdolliset korjauspyynnöt osoitteeseen teemu.oinas@gmail.com.

Suuret kiitokset kaikille kilpailuihin osallistuneille ja heidän taustajoukoilleen. Kilpailut sujuivat pienen alkukankeuden jälkeen erinomaisesti, tasoitusnelinpeli aiheutti odotetusti pientä viivästystä aamupäivän pelien läpivientiin. Lopulta iltapäivällä aikataulua saatiin kiinni ja kilpailut päättyivät noin 30-40min aikataulusta myöhässä.

Tervetuloa jälleen OPT-86:n vieraaksi Ouluun pienempiin kilpailuihin Korvensuoran koululle lauantaina 28.9. ja sitten taas hieman suurempiin kilpailuihin Kastellin monitoimitalolle lauantaina 26.10. Kevään kaksipäiväiset GP-kilpailut järjestämme remontoidussa Rajakylän yläasteen salissa 30.11.-1.12.

Linkki tiedostoon: Tulokset_pohj.pohjanmaan_PM_2019.xls

Vastaa