OPT-86:n syyspoolikilpailut, Oulu (B) – Kilpailukutsut

Saamme kilpailuun juuri riittävästi pelaajia joten järjestämme kilpailut. Kilpailut pelataan Kastellin monitoimitalon B-salissa 13 pöydällä. Keräilemme vielä jälki-ilmoittautumisia ja tiedotamme luokkien pelijärjestelmistä tässä viikon aikana.


Tervetuloa Ouluun pelaamaan syyspoolikilpailuihin lauantaina 26.10.2019. Pelit pelaamme Kastellin monitoimitalon B- ja C-saleissa. Aamupäivällä pelataan ratingluokkia alkaen M-2000 luokasta aina M-1000 luokkaan asti. Lisäksi aamupäivällä ohjelmassa on kolme junioriluokkaa, 9-vuotiaat, 12-vuotiaat ja 16-vuotiaat. Keskipäivällä pelaamme jälleen tasoitusnelinpelin, mutta tällä kertaa paras viidestä yhteentoista pisteeseen. Iltapäivällä vuorossa on miesten kaksinpeli ja ratingluokat M-1750 luokasta aina M-850 luokkaan asti. Jokaiselle jotain sopivaa.

Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Linkki tiedostoon: Kutsu_OPT-86_syyspoolikilpailut_2019.pdf

Vastaa