Kutsu – Divisioonan 3D turnaus Helsingissä 12-13.10.2019

Divisioonan 3D turnaus Helsingissä 12-13.10.2019

(Uudelleen paljaana tekstinä, kun upotettu PDF-tiedosto ei tahdo näkyä-)

Pöytätennisseura Star järjestää 3D-divisioonan turnauksen Ruskeasuon liikuntahallissa osoitteessa Ratsastie 10, Helsinki.

Aloitamme sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10.00. Sali aukeaa ainakin tuntia ennen.

Kukin ottelu pelataan kahdella pöydällä. Nelinpelin jälkeen pelataan yhdellä pöydällä, jos toinen joukkue niin vaatii. Kunkin kierroksen kaikki ottelut aloitetaan samanaikaisesti lukuun ottamatta mahdollisesti päivän viimeistä kierrosta.

Pelipallona on Nittaku Premium. Jos yksikin joukkue ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen turnausta, että näiden pallojen hankkiminen on ongelma, järjestäjä tarjoaa pallot.

Käytämme tuomareita otteluissa. Kumpikin joukkue asettaa otteluun yhden tuomarin vapaista pelaajista tai muista henkilöistä.

Toivomme, että kaikki joukkueet tulevat hyvällä urheiluhengellä turnaukseen ja harjoittelevat syötön, jossa heitto on ainakin 16 cm korkea eikä heitto suuntaudu taaksepäin. Jos tämä on tekninen ongelma, aikaa oikean syötön opetteluun on vielä 2,5 viikkoa. Tämä on yleinen toivomus, eikä kohdistu kehenkään henkilökohtaisesti.

Seuraavat joukkueet ovat mukana:

Atlas

HIK 3
MBF 8
PT Espoo 8
PT-Helsinki 4
Star
Star 2
HäKi

Sarjaohjelma löytyy SPTL:n sivuilta. Kaikki ottelut pelataan turnauksessa.

Lisätietoja:

Arto Luukkainen

Puhelin: 040 506 6944

email: arto_luukkainen@elisanet.fi

 

 

 

2 thoughts on “Kutsu – Divisioonan 3D turnaus Helsingissä 12-13.10.2019

  1. Tuntuu, että aika usein täällä jää nuo dokkarit näkymättä. Ei siis tule mitään virheilmoitustakaan, mutta mitään ei vaan näy. Hetken päästä sitten päivittämällä sivu taas näkyykin. Olisiko palvelimesta ja/tai yhteyksistä johtuvaa, mene ja tiedä sitten.

    1. Mielenkiintoista kuulla, että kyseessä on laajempikin ongelma, eikä vain minun ympäristööni liittyvä. Olisin halunnun tarjota tiedoston pelkkänä linkkinä, mutta se ei taas taida onnistua muuta kuin Tapahtumakalenterin kautta. Ja se taas ei käynyt kyseeseen, koska ei ollut omaa tapahtumaa 3D-divisioonalle.

Vastaa