Starin Suuri Helsinki – Lappeenranta – Tampere -kiertomatka 19-20.10.

Jos kilpailuinnon henget sen suovat ja kisoissa on riittävästi osallistujia, teen oheisen suuren kiertomatkan kahden Staria Suomessa edustavan tytön kanssa. Toinen heistä voitti Stiga Maljassa naisten  kaksinpelin, joten tasoakin löytyy! Matka tapahtuu junalla. Suosittelen samaa kiertomatkaa muillekin pääkaupunkiseudun pelaajille ja muut saavat tehdä matkat omia reittejään noudattaen!

Eli tarkoitus olisi mennä lauantaiksi 19.10. pelaamaan LrTU:n 90-vuotisjuhlakilpailuihin. Minusta kaikkien kynnelle kykenevien ”velvollisuus” on osallistua näihin kisoihin auttaaksemme Lappeenrannan palaamaan jälleen kilpailukartalle pitkän tauon jälkeen. Aikanaanhan siellä järjestettiin tähän aikaan vuosittain hyvät kilpailut, joissa oli paljon osallistujia. Olisi hienoa, että Itä-Suomessakin olisi kilpailut vuosittain ja että sinne tultaisiin kauempaakin. Paikallisin voimin  ei kisoja kyllä vielä synny. Kuten olemme saaneet kuulla, Lappeenrannan väki tekee kaikkensa, että kilpailuista tulee hienot hienossa ympäristössä.  Ja tarjoaahan Lappeenranta uutta eksotiikkaakin pelaajille tuomalla uuden kaupungin perinteisten kisakaupunkien rinnalle.

Joten kaikki nyt vaan Lappeenrantaan! Tehdään sinne yhdessä hyvät kilpailut! Star on ainakin mukana kolmen pelaajan voimin (enempään ei nyt ollut mahdollisuuksia) edellyttäen, että em. kilpailuinnon henget ovat suosiollisia ja kisoista tulee tarpeeksi suuret.

Lappeenrannasta Starin vankkurien matka jatkuu lauantai-iltana Tampereelle, jossa sunnuntaina 20.10. osallistumme PT 75:n kilpailuihin. Sinnehän on jo monen vuoden  ajan tullut reippaasti osallistujia, joten tarjolla on varmasti mukavat kilpailut.

Tervetuloa kaikille myös PT 75:n kisoihin Starin kolmen pelaajan joukkueen seuraksi!

 

2 thoughts on “Starin Suuri Helsinki – Lappeenranta – Tampere -kiertomatka 19-20.10.

  1. Kilpailukalenterin laatija olisi ehkä voinut paremmin huomioida kisaviikonloppua. Nyt samaan aikaan osuu mestaruussarjan ja 1-divisioonan pelit. Valitettavasti molemmat Porvoon kilpailuissa käyvät ovat estyneitä tulemaan kisoihin.

    1. Kalenterin laadinnassa mukana olleena haluan muistuttaa että LrTU:lle ei käynyt mikään muu viikonloppu kuin tuo ja sarjoja ei voitu siitä kohtaa minnekään siirtää. Palapelistä tuli nyt tuommoinen.

Vastaa