Tuulimäen leiri 20-21.8

Liiton kauden avausleiri järjestettiin 20-21.8 Espoon Tuulimäessä. Tuulimäen hallin 13 pöytää olivat viikonlopun aikana täydessä käytössä, kun leirillä oli mukana kahden päivän aikana yhteensä 26 pelaajaa.  Leirille oli kutsuttu mukaan pelaajia eri junioriryhmistä, joiden lisäksi mukana oli myös Rion paralympialaisiin valmistautuva Esa Miettinen sekä muutama sparrari.

Tulevalla kaudella liiton puolesta leirejä pyritään järjestämään kilpailukalenterissa olevien mahdollisuuksien mukaan n. kerran kuussa ja pääasiallisena leiripaikkana tulee olemaan Ruskeasuo, joka on vielä elokuun ajan viikonloppuisin suljettu. Joitakin leirejä pidetään mahdollisesti myös Kisakallion urheiluopistossa sekä Tuulimäessä. Tuulimäen halli toimii kohtalaisesti leirien pitopaikkana ja yhteistyö PT Espoon kanssa mm. hallin varaamisen suhteen on joustavaa. Tällä kertaa pienenä miinuksena hallissa oli kesällä kertyvän kosteuden takia melko kovaäänisesti puhaltava kuivain, joka asetti haasteita normaaliäänisen puheen kuulemiseen. Onneksi kuivain poistunee hallista jonkin ajan kuluttua.

leiri

Päävalmentaja Mattias Bergkvistin pitäessä pois kauden aikana kertyneitä lomapäiviään, leiriä pyöritti liiton toimiston väki sekä Samuli Soine. Mattias käväisi kuitenkin sunnuntaina hallilla katselemassa harjoituksia sekä myös tutustumassa muutamaan uuteen pelaajaan nuoremmista ikäryhmistä.

Kauden avauksessa painopiste oli perusasioissa ja ”harjoittelemaan totuttelussa”. Osalla leirille osallistuneista JEM-pelaajista kesä oli kiireinen ja pientä taukoa lajista ehdittiin pitämään vasta heinäkuun loppupuolella. Pelaajien harjoitusmotivaatio oli kesän jälkeen erittäin hyvällä tasolla ja leiri palvelikin hyvin uuteen kauteen valmistautumisessa.

Leirille osallistuneet pelaajat:
Veikka Flemming
Alex Naumi
Arttu Pihkala
Matias Ojala
Veeti Valasti
Rolands Janssons
Joonatan Khosravi
Juhana Tuuttila
Annika Lundström (su)
Pihla Eriksson
Alexandra Titievskaja
Kaarina Saarialho (la)
Marianna Saarialho (la)
Sam Khosravi
Aleksi Räsänen
Sam Li
Maksim Titievskii
Leonid Pullinen
Emil Pyykkö (la)
Joonas Kylliö
Aleksi Laine
Joni Rahikainen (la)
Leo Kettula

Esa Miettinen
Aleksi Mustonen
Huy Chau (su)

Vastaa