Lars Långstedt on poissa

Pöytätenniksen kaksinpelin Suomen mestareita on poistunut tänä vuonna joukostamme jo kolme, viime vuoden syksyllä poismenneen Esa Ellosen jatkoksi. Max Laineen ja Pentti Kunnaksen suru-uutisten lisäksi olemme saaneet tuoreen tiedon, että vuoden 1967 mestari Lars Långstedt on poistunut joukostamme eilen maanantaina kauppareissulla.

”Lasse” Långstedtin tavaramerkki oli voimakas jalan lattiaan paukauttaminen tappolyönnin aikana. Ja tappolyöntejä Lassen pelissä riitti, niin rystyltä kuin kämmeneltäkin. Lassen mestaruusvuosi oli 1967, hopeaa hän iski vuotta myöhemmin ja uudestaan 1971.

Lasse sairasti pitkään ja kävelykuntokin oli vaatimaton. Iloksemme saimme nähdä hänet vielä liiton 80-vuotisjuhlissa viime vuoden syksyllä.

Suomen Pöytätennisliitto kunnioittaa vanhan mestarinsa muistoa ja ottaa osaa omaisten ja muiden läheisten suruun.

Esko Heikkinen
puheenjohtaja

Vastaa