Uusi ohjelmisto kilpailujen järjestämiseen, PT-Velho

Jyrki Nummenmaan kehittämä ohjelmisto PT-Velho on siinä kunnossa että halukkaat voivat sitä testata. Lue alta tarkemmin.

Olen väsäillyt pientä tietokoneohjelmistoa kilpailun järjestäjien avuksi. Sitä käytettiin ilmoittautumisten tarkastamiseen ja arvontoihin PT 75:n kisoissa keväällä.  Olen nyt väsäillyt sitä edelleen ja parannellut ilmoittautumisten käsittelyä ja arvontoja ja lisännyt poolitulosten tallentamisen. Uskon, että se nykymuodossa jo helpottaisi merkittävästi kisojen järjestämistä, mutta cup-vaihe ja nelurit esim eivät ole toteutettu. Jotain vikaakin tietokoneohjelmista aina tuppaa löytyä. Nykyistä versiota voi käyttää / koekäyttää ja toivottavasti joku viitsii sitä tehdäkin. Ohjelman saa osoitteesta: http://www.pt75.fi/PT_Velho/
Lähdekoodikin sisältyy pakettiin ja tarkoitus on laittaa tämä johonkin parempaan jakelukanavaan tulevaisuudessa.

Palautetta ohjelmasta voi lähettää: jyrki.nummenmaa@gmail.com

Vastaa