Tikakoski-GP (A) – Kilpailutulokset

Vuoden 2019 Tikakoski GP on nyt takanapäin. Kiitos kaikille pingisihmisille paikan päällä, teitte tapahtumasta hienon. Ohessa tulokset. Kommentit ja mahdolliset korjauspyynnöt: teemu.oinas@gmail.com

Rajakylän salin nostalgia ja toimivuus olivat hyviä. Kisaorganisaatio toimi erinomaisesti tutuissa kuvioissa. Katsomo on iso plussa pöytätenniskilpailuille. Kahvio toimi hyvin ja lämmin ruoka maistui niin ettei sitä jäänyt jäljelle juuri ollenkaan. Hieman reilun 100 pelaajan kilpailuksi myös aikataulut pitivät erinomaisesti. Sunnuntaina oltiin jopa etuajassa ja lauantainakin lopulta vain 30min myöhässä.

OPT-86 kiittää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi lauantaina 18.1.2020 pelaamaan OPT-86:n talvipoolikilpailuihin samaan hienoon Rajakylän yläasteen liikuntasaliin. Samalla reissulla voi nähdä sitten SM-sarjan kierroksetkin sunnuntaina 19.1.2020 niin halutessaan.

Linkki tiedostoon: Tulokset_Tikakoski_GP_2019_kaikki.xls

Vastaa