Veteraanien SM

Suurkiitos osanotosta Veteraanien SM-kisojen osallistujille. Tulokset on nyt tapahtuman pokaalinäytössä, joka löytyy mm tapahtumakalenterin kautta.

Kunnon pöytätennistapahtuman pakollisena osana katsomosta löytyi myös löytötavaraa: Yasakan pyyhe, harmaa puuvillahuppari ja Tibhar force butterflyn mailakotelossa otettiin talteen ja niille etsitään omistajia. Niitä voi kysellä vaikkapa sähköpostilla / puhelimitse.

Kisajärjestäjien puolesta

Jyrki Nummenmaa
jyrki.nummenmaa@gmail.com / 0400879259 .

 

2 thoughts on “Veteraanien SM

  1. Kiitos kivoista kisoista. Tuloksista puuttuu voittajaluettelosta toisen voittajan nimi useasta nelinpeliluokasta. Toinen voittaja puuttuu ainakin kaikista naisten nelinpeleistä sekä myös miesten kokeneimmasta luokasta.

  2. Ei kestä, hauska kuulla että pidit kisoista.

    Neluritulosten ongelma on juuri tuossa liiton sivuston voittajaluettelosta. Jos neluriluokassa on vain pelattu pooli eikä cup-vaihetta, niin sivusto ei osaa laittaa paria voittajaluetteloon. Kun luokan avaa niin näkee kyllä että siellä on pari ollut pelaamassa.

    Ongelma on käsittääkseni ollut tiedossa, mutta ei ole (vielä) saatu korjattua.

Vastaa