Kosken Malja GP (Valio) – Kilpailutulokset sunnuntai

Tulosliitteessä on koko viikonlopun tulokset. Sunnuntaina PT 75:n Jani Helin ja Veikko Holm saivat pelata M-1600-finaalin jo aika pienelle yleisölle. Helin voitti viiden erän kamppailun ja viisieräisiä olivat molemmat semitkin. Tiukkaa oli siis.

Tiukkaa oli myös luokassa M-2000, etenkin semifinaalissa. Kaksoset Matias ja Rasmus Vesalainen saivat selville vasta ratkaisuerän jatkopalloilla, että Rasmus oli tällä kertaa parempi. Loppuottelussa seurakaveri Janne Vuorinen oli kuitenkin liian hyvä (1-3).

M-1800-luokassa saatiin hienoinen yllätysvoittaja, Hangon Joona Räsänen. Loppuottelussa kaatui PT 75:n Antti Marjamäki. Luokasss M-1400 paras oli puolestaan Sunilan Marko Häkkinen, joka kukisti loppuottelussa Kotirannan Aleksi Ikolan 3-2. Kisojen teemalle uskollisena Häkkinen pelasi finaalin lisäksi viisi erää myös semissä ja kvartassa.

Ikolan perheelle tuli toinen kakkossija M-1200-luokassa, kun Sanna Harjunpää hävisi loppuottelun Hämeenlinnan Risto Vesalalle 1-3. Välierässä Sanna kukisti saman perheen Pate Ikolan, joten järjestäjän yllätyspalkinto (100 € lahjakortti Pingiskeskukseen) meni sunnuntaina Ikolan perheelle Vaasaan. Perusteluina iso osanotto, hienot taistelut, hyvä käytös ja kova kannustus koko perheen osalta. Mallikelpoinen suoritus!

M-1000-luokan loppuottelussa PT 75:n Sampo Arponen löi Hangon Janette Penttilän 3-2. Sunnuntaina MK:n vei Oulun Juhana Tuuttila, joka kuitenkin sai loppuottelussa tehdä täydet viisi erää hommia Kaiun Rasmus Vesalaisen kanssa. Mutta ykkössijoitettu piti kutinsa.

Kisat ovat ohi ja Kosken Kaiku kiittää sekä osanottajia että talkoolaisiaan. Annetuissa aikatauluissa mentiin, mutta kisapäivät olivat pitkiä. Pääosin salissa oli kuitenkin iloisia ilmeitä ja hyvää käytöstä. Tervetuloa vuoden päästä uudelleen.

Linkki tiedostoon: xv koskenmalja gp kaikki tulokset.xls

Vastaa