Kemin Kansalliset (C) – Kilpailutulokset

KePts:n puolesta ja omasta puolestani kiitos kaikille kilpailuissa mukana olleille. Hienoa oli nähdä PT-60:n ”debyytti” noin runsaalla junioripoppoolla. Tosi hyviä pelaajia sieltä on tulossa. PT-60:n Li Jianlun toi mukavan mausteen ylimpiin sarjoihin, saman seuran takavuosien vanha tuttu Kristian Mustonen puolestaan teki saman M-1600 luokassa.

Pääluokan voitti OPT-86:n Tuomas Perkkiö, finaalissa kaatui saman seuran Pekka Ågren. Kisojen ehkä suurimmat taistot käytiin kuitenkin tasoitusluokassa jonka voitti OPT-86:tta Suomessa edustava Haaparannan superlupaava pian 11-vuotta täyttävä Mark Usov joka kaatoi semissä Tuomaksen ja finaalissa Pekan. Siinä sivussa tuli myös 1-ratingluokan voitto. Tästä pojasta kuullaan vielä.

Pohjoisen pingiksellä menee nyt paremmin kuin pitkään pitkään aikaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Linkki tiedostoon: KePts kansalliset 11.1.2020 Ottelukaaviot.xls

5 thoughts on “Kemin Kansalliset (C) – Kilpailutulokset

    1. Jotain erikoistahan tässä on koska pöytäkoneella ja läppärillä aukeaa OK ilman herjoja mutta puhelimella en saa auki Google Sheetsillä enkä Excelillä. Yritin tallennella uudestaan parilla eri formaatilla mutta ei vaikutusta. Täytyy jatkaa tutkiskelua.

    1. Niin, mitenköhän muutkin seurat kuin OPT-86, KePts ja PT-60 saadaan tuomaan aloittelevat juniorit joukolla kisoihin? Olisiko seuran johtohahmojen viitseliäisyydestä kiinni?

  1. ”Olisiko seuran johtohahmojen viitseliäisyydestä kiinni?”

    Tästähän se on kiinni. Eli seurasta ei löydy edes yhtä ihmistä, joka olisi valmis antamaan edes sen verran aikaa asialle, että kertoisi seuran junioreille kilpailuista, kehottaisi heitä lähtemään ja edes yrittäisi järjestää kyytejä. Sellainenhan on nykyään harvinaista, että aikuispelaajat ottavat kyytiinsä oman seuran junioreita ja sitoutuvat olemaan pelipaikalla sen aikaa, kun junioritkin pelaavat eikä vain omien otteluiden ajan. Eikä sellaistakaan juuri tapahdu, että jonkin pelaajan isä tai äiti ottaisi auton täyteen seuran junioreita eikä vain omaa lastaan. Yhteiskunta on muuttunut. Muissa maissa kaiken tämän tekee seuran palkallinen valmentaja mutta ei Suomessa. Kilpailuissa seuran juniorien kanssa käyvät harrastevalmentajatkin ovat harvassa.

    On todella kohtuuton vaatimus, että lajiin tulleet 8-12-vuotiaat juniorit ymmärtäisivät itsestään kilpailusysteemin, etsisivät liiton sivut ja löytäisivät kilpailukalenterin avulla kilpailukutsut ja ilmoittautuisivat. Ei se onnistu vanhemmiltakaan junioreilta eikä monelta uudelta aikuispelaajaltakaan.

Vastaa