EM-karsinnat, 27.9 ja 28.9

Maajoukkueen päävalmentaja Mattias Bergkvist on valinnut joukkueet syyskuun lopulla käytäviin ensimmäisiin EM-karsintaotteluihin.

Miesten joukkue kohtaa vieraspelissä Ranskan. Ottelu pelataan 27.9 Agenissa. Miesten joukkueessa pelaavat Benedek Olah, Miikka O´Connor ja Otto Tennilä. Valmentajana toimii Mattias Bergkvist. SM-kisojen hopeamitalisti Roope Kantola ei ollut käytettävissä ensimmäisessä karsintapelissä.

Naisten joukkue kohtaa kaksiosaisessa karsinnassa Ukrainan. Ukraina on saanut Euroopan Pöytätennisliitolta erityisluvan pelata kaikki ottelunsa vieraskentällä, joten pelit Suomea vastaan pelataan 27.9 ja 28.9 Helsingissä. Naisten joukkueeseen on valittu neljä pelaajaa, Annika Lundström, Anna Kirichenko, Jannika Oksanen ja Sofie Eriksson. Valmentajana Johanna Schüpbach.

Vastaa