Ainolle pelituoli – mesenaattikampanja käynnissä

Matti Kurvinen on ollut jälleen kerran ahkerana ja käynnistänyt mesenaattikampanjan Aino Tapolan auttamiseksi. Lue alta ja linkeistä lisää ja tule mukaan kampanjaan!

Oletko kokeillut pöytätennistä laskettelumonot jalassa? Suurinpiirtein sen verran Aino Tapola antaa tällä hetkellä tasoitusta kanssakilpailijoilleen, joilla on pöytätennistä varten suunniteltu tuoli käytössään. Tästä huolimatta Aino saavutti syksyllä 2019 ensimmäisen luokkavoiton kansainvälisissä kilpailuissa Para Dutch Open, jossa Aino voitti mm. oman luokkansa maailman kolmospelaajan. Tämän kampanjan tavoitteena on, että Aino lähtisi samalta viivalta muiden kanssa Tokion paralympialaisten ratkaiseviin karsintakilpailuihin toukokuussa. Tähän tarvitsemme yritysten, seurojen pöytätenniksen ja urheilun ystävien tukea, sinun tukeasi.

Mesenaattikampanjan sivut

Facebook-sivusto

Vastaa