2020 ITTF World Tour Platinum, German Open – Benedek Oláh

Benedek Oláh tositoimiin Saksan avoimissa

Suomalaisen pöytätenniksen ykkösnimi Benedek Oláh aloittaa urakkansa tiistai-iltana Magdeburgissa, Saksassa  järjestettävässä ITTF:n World Tourin Platinum -sarjan osakilpailussa.

Oláh (maailman rankingin 109:s) saa karsintojen ensimmäisellä kierroksella kello 20.15 Suomen aikaa vastaansa senegalilaisen Ibrahima Diawin (76:s). Ottelun voittaja kohtaa keskiviikkona nigerialaisen Quadri Arunan (18:s) tai romanialaisen Hunor Szoczin (118:s). Paikka 32 pelaajan pääkaavioon edellyttää kolmen karsintakierroksen selvittämistä.

”Fiilis on vähän hermostunut, mutta samalla innostunut. Edelliset kovemmat kisat olivat joulukuun Finlandia Open sekä marraskuussa Itävallassa, joten nälkää kyllä riittää. Arpa tuntuu hyvältä ja olen treenannut hyvin, joten kaikki on kondiksessa”, Oláh ennakoi.

Kansainvälisen Pöytätennisliiton eli ITTF:n World Tourin Platinum -turnaukset ovat rankingpisteiden ja palkintorahojen valossa koko kiertueen arvokkaimpia. Saksassa jaettava palkintopotti on yhteensä 270 000 dollaria, josta miesten ja naisten kaksinpelien voittajat kuittaavat 30 000. Jokainen kaksinpelien pääkaavioon yltänyt palkitaan vähintään 1 200 dollarilla.

Tokioon tähtäävän Oláhin kevään pääkilpailut ovat huhtikuussa Moskovassa ja toukokuussa Qatarin Dohassa iskettävät olympiakarsinnat. 28-vuotias Seinäjoen Sisun rystyvirtuoosi pelaa talvikaudella Ranskan Pro A -liigaa Jura Morezin joukkueessa.

Saksan turnauksen tulosseuranta (Olahin avauspeli pöydällä 9 ti 28.1. kello 20.15)

https://results.ittf.com/ittf-web-results/html/TTE5139/results.html#/knock-outs

Livestream pöydiltä 1-3

https://tv.ittf.com/league/world-tour-platinum/514

2020 ITTF World Tour Platinum, German Open

Preliminary Round 2

DIAW Ibrahima SEN – OLAH Benedek FIN 3-4 (11-6, 11-6, 6-11, 11-5, 9-11, 10-12, 5-11)

Diawilla oli ottelupallo kuudennen erän tilanteessa 10-9, ja senegalilainen johti seitsemättä erää jo 5-1, mutta Oláh napsi ottelun kymmenen viimeistä pistettä!

Preliminary Round 3

ke klo 13.50 (pöytä 5) OLAH Benedek FIN – ARUNA Quadri NGR

Aruna on tammikuun maailman rankingissa 18:s, Oláh 109:s.

 

Vastaa