Kolme hienoa erää ei kantanut Oláhia voittoon saakka – pelit Saksassa ohi

Benedek Oláhin pelit Saksan Magdeburgissa järjestettävässä pöytätenniksen ITTF:n World Tourin Platinum -osakilpailussa päättyivät keskiviikkona kolmannessa karsintakierrokselle.

Oláh hallitsi suvereenisti kolmea ensimmäistä erää nigerialaista Quadri Arunaa vastaan, mutta maailmanlistan 18:s mies sai pelinsä ottelun jälkipuoliskolla rullaamaan ja paineli lopulta niukkaan 4-3 (7-11, 5-11, 10-12, 11-6, 11-7, 11-6, 11-8) -voittoon. Päätöserässä Oláh nousi 3-7 -tappiotilanteesta 8-7 -johtoon, mutta 91 sijaa rankingissa Oláhin yläpuolella oleva Aruna napsi ottelun neljä viimeistä pistettä itselleen. Nigerialainen eteni vielä iltapelin 4-2 -voitolla tshekkiläisestä Pavel Sirucekista 32 parhaan pääkaavioon.

”Hyvä aloitus – huono lopetus. Tämä ei näköjään ollut minun päiväni, näitä tulee välillä”, Oláh harmitteli.

Nelipelin karsinnoissa Benedek Oláh parinaan belgialainen Robin Devos hävisi japanilaiskaksikolle Shunsuke Togami / Yukiya Uda 0-3 (9-11, 7-11, 7-11).

Oláhin kausi jatkuu jo tulevana sunnuntaina Ranskan Pro A -liigassa, kun Jura Morez kohtaa vieraissa Caen TTC:n. Kotimaan pöydillä Oláh nähdään helmi-maalikuun vaihteessa Helsingin Ruskeasuolla pelattavissa SM-kilpailuissa. Seinäjoen Sisua edustavan Oláhin kevään pääkilpailut ovat huhtikuussa Moskovassa ja toukokuussa Qatarin Dohassa iskettävät olympiakarsinnat.

Kuva: ITTF

 

Vastaa