Liittohallituksen päätös: PT 75 3 saa jatkaa sarjapelejä

SPTL:n sarjajaosto tiedotti 21. marraskuuta päätöksestä, jonka mukaan PT 75:n kolmosjoukkue suljetaan sarjasta (lohko 2d, alkuperäinen päätös löytyy täältä).

Oulun tammikuisen mestaruusssarjakierroksen järjestelyihin (jossa PT Tapiolalle luotiin mahdollisuudet pelata pelinsä, kun joukkue oli myöhästynyt aamulennolta) vedoten PT 75 halusi, että liittohallitus käsittelee asian uudelleen.

Liittohallitus päätti, että PT 75 3:n hylkäys perutaan ja pelaamatta jäänyt ottelu tuomitaan OPT-86 4:n 6-0 voitoksi. Muut PT 75 3:n pelaamat ottelut lasketaan sarjataulukkoon kuten ne on pelattu.

PT 75 3:a rangaistaan kuitenkin siten, että se joutuu aloittamaan kevään 2CD alemman loppusarjan ilman lähtöpisteitä, eli se menettää kaksi lähtöpistettä. Muiden joukkueiden lähtöpisteisiin päätös ei vaikuta.

 

Vastaa