Esa Miettisen kommentit Paralympialaisten arvonnasta

”Arpa olisi voinut olla parempi, mutta myös huonompikin”, kommentoi Miettinen arpaonneaan. Cebestanyn olen kohdannut vain kerran EM-kisoissa 2013. Tuolloin tuli tappio 0-3 mutta tuolloin Esalla oli fysiikkaongelmia. Oikeakätinen Cebestany on koko kilpailussa rankattu viidenneksi ja hänellä oli maailmanlistalla sijoitus n. 100:n sijan tietämissä ennen vammautumistaan. Vamma liittyy pelikäteen ja Cebestany pelaakin koko pöydän rystypeliä, pelityyli on hyvin persoonallinen pelikäden tukineen.

Last on Miettiselle erittäin tuttu vastustaja. Kohtaamisia on 18 ja voittosuhde Lastin hyväksi 13-5, viimeisin kohtaaminen meni tosin Miettiselle erin 3-2. Lastilla on syntymästä asti ollut jalkavammat, hän kuitenkin hakee mieluusti koko pöydän alueelta kämmenlyöntiä. Rystyllä on lyhytnäppylä. Sijalle 7. rankattu Last on myös oikeakätinen Cebestanyn tapaan.

Viidestä kolmen pelaajan alkupoolista jatkoon pääsee kaksi parasta, jokainen erä ja pistekin voi siis olla tärkeä. Kaikki peliin ja tsemppiä Esa!

Vastaa