Pöytätenniksen henkilökohtainen SM 29.2.-1.3.2020 Helsingissä – Benedek Olah jahtaa yhdeksättä mestaruuttaan

Pöytätenniksen henkilökohtaiset SM-kilpailut pelataan Helsingissä Ruskeasuon palloiluhallissa tänä viikonloppuna. Miesten kilpailussa ylivoimainen suosikki on Tokion Olympialaisiin tähtäävä Benedek Olah joka piipahtaa kotimaassaan tiiviin kilpailukauden keskellä. Olah pelasi alkuviikosta Ranskan sarjapelin ja suuntaa Helsingistä suoraan Qatarin avoimiin pelaamaan rankingpisteistä Tokioon.


Kuva: Benedek Olah

Benedek Olahin kovin haastaja on Alex Naumi joka on tällä kaudella totutellut Ruotsin pääsarjan pelitempoon mm. Ruotsin nousevan tähden Truls Möregårdhin joukkuekaverina. Naumi on pelannut tällä kaudella odotettua runsaammin kovia otteluita ja on myös kiertänyt maailmankiertueella.


Kuva: Alex Naumi

Naisten kilpailussa Suomessa jo useamman vuoden asunut Anastasiia Burkova on ykkössuosikki. Burkova pelaa Ruotsissa naisten pääsarjaa. Väkevin haastaja on niin ikään Ruotsissa pääsarjaa pelaava moninkertainen Suomen Mestari Anna Kirichenko joka asuu ja harjoittelee Ranskassa. Mustana hevosena naisten kilpailuun lähtee Saksassa asuva juniori-ikäinen Ramona Betz joka on nousemassa maajoukkuerinkiin vahvoilla esityksillään kansainvälisissä turnauksissa.


Kuvat: Anastasiia Burkova, Anna Kirichenko ja Ramona Betz

Turnauksen tarkka aikataulu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/HolmbM%C3%A5ns/SM%202020_Aikataulu.pdf

Lauantaina karsintapelejä klo 10.00 alkaen. Naisten nelinpelin loppuottelu klo 17.30.

Sunnuntaina pelit alkavat klo 10.00. Sekanelinpelin loppuottelu klo 14.00, miesten nelinpelin loppuottelu klo 14.30, naisten kaksinpelin loppuottelu klo 16.00 ja miesten kaksinpelin loppuottelu klo 17.00

Yhteyshenkilöt turnauksessa:
Teemu Oinas / teemu.oinas@gmail.com / +358504858200
Måns Holmberg / mans.holmberg@gmail.com / +358445181518

Vastaa