PT 75:n ilmoittautuneet nyt netissä

Löytyy kohdasta ”kilpailun tulokset” kun sinne nyt tällä hetkellä näyttää saavan vain kutsun ja tulokset. Minne aikataulut menevät, en tiedä. Ehkä tänne.

Luvassa on hienot kisat. Mm MK-luokkaan on saatu todella hyvin osanottajia. Paikkana Pyynikin palloiluhalli lähellä kaupungin keskustaa on toivottavasti  vetovoimainen ja toivomme näin hyvää yleisöosanottoakin.

Osalle ilmoittautuneista ei löytynyt vielä ratingia, listassa lukee ”0”. Vinkkejä rating-lukujen suhteen voi lähettää kisojen ylituomari Jukka Niemiselle.

1 thought on “PT 75:n ilmoittautuneet nyt netissä

  1. Moi Jyrki,

    Kilpailukalenterissa klikkaamalla tapahtuman nimeä aukeaa lisäkenttiä ja tietoa. Pahoitteluni, että nämä kentät on edelleen näin hyvin piilotettuna.

    Tiedostoja voi siis lähettää kutsun ja tulosten lisäksi arvonnat ja aikataulut. Erillistä kenttää osanottajalistalle ei ole, mutta arvontadokumentti voisi olla ko. listalle paras paikka. Kuvaus kenttään voi laittaa sekalaista lisätietoa ja linkkiin kannattaa laittaa pointteri oleellisimpaan tietoon (Esim. kutsuun, jos ei ole esim. seuran ulkoista osoitetta, mihin haluaa viitata).

    Kuten jo teitkin, niin kisoista pitää tosiaan toistaiseksi tehdä erillinen tällainen artikkeli tiedotuksellisista syistä (jossakin vaiheessa tämä saatanee osin automatisoitua). Linkit artikkelissa esim. kutsuun ja muihin tiedostoihin helpottavat käyttäjiä. Artikkeleja voi luoda kisoista montakin kappaletta tai sitten editoida aiempaa ja ”nostaa” se päivämäärän päivityksellä. Myös kuvat, ym. sisältö artikkeleissa elävöittää viestiä hyvin.

    Tsemppiä peleihin ja kisaamiseen !

Vastaa