Pöytätenniksen elimäkisanasto 3/2020

Elimäki tulee taas!

Elämme kummallisia aikoja, jotka poikivat myös kummallisia tekoja. Siksi myös Pöytätenniksen elimäkisanasto on päättänyt tuoda rikkansa virussopan yhteisölliseen rokkaan ja on nyt päivitetty yli 60 uudella sanalla. Näistä yli puolet liittyy koski- eli kanttisorisanastoon, joka nostanee reunaosumien analysoinnin Suomessa kokonaan uudelle tasolle. Kaiken kaikkiaan sanoja on nyt koossa mukavat 270.

Toivottavasti tämä auttaa edes hieman jaloa harrastajaporukkaamme jaksamaan karussa nykyarjessa, sillä ei ole varmaan helppoa itse kullekaan, kun ei pääse pelaamaan. Ja etenkin poikkeusoloissa huumorin kukka se on kaunein kukka, onhan?

Hauskoja lukuhetkiä! Ja pitäkäähän itsenne terveinä.

are

PS. Mikä sinun mielestäsi on paras elimäkisana? Oma kestosuosikkini on sotkamo, mutta tämän päivityksen yhteydessä olen salaa hihitellyt myös tälle: kennää – pelaaja, jota et ole koskaan ennen nähnyt, mutta joka voittaa sinut helposti. Kerro oma suosikkisi kommentilla tähän viestiin.

Pöytätenniksen elimäkisanasto_2020_03

3 thoughts on “Pöytätenniksen elimäkisanasto 3/2020

 1. Omat suosikit: Imatrankoski jaksaa naurattaa, sillä se yhdistää historiatiedon ja masalappalaishuumorin ehdottoman eksaktiin yhden miehen määritelmään. Myös Kaivoksela osuu.

 2. Ruotsissa kisoja kiertäneenä ”Björneborg”, liima-ajan kasvattina ”Bodom” sekä huonona syötönpalauttajana ”Ii”. Oululaisena on naurettu usein frustille ja siitä onkin useita tarinoita plakkarissa…

  Koko sanasto on kokonaisuutena täyttä parhautta. Kiitos are!

  1. Parhaat on toki sellaisia, että ne pitäisi ollakin käytössä ettei tarvitse selittää juurta jaksain jotain juttua, kun yksi sana kertoo kaiken tarvittavan.
   Frusti on erittäin tuttu tilanne.
   Hyssylä on myös erittäin turhauttava silloin, kun ottelu olisi ihan hallussa, jos pari uskoisi.

Vastaa