Kaikki kirjoittajan Kimmo Arenius artikkelit

Elimäki-sanasto: uusi normaali

Viime päivityksen (3/2020) yhteydessä pyydettiin uusia sanaehdotuksia. Ja todellakin saatiin: tässä uudessa versiossa on n. 150  uutta, suomalaista pingismentaliteettia hienosti  ja entistäkin syväluotaavammin möyhivää sanaa.

Repikää tästä! Ja mieluummin huumoria, kiitos.

Allekirjoittanut kiittää ja kumartaa sanastotalkoisiin osallistuneita. Ja etenkin sitä yhtä, hän tietää kyllä, kenelle kiitos kuuluu…

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

are

 

 

Pöytätenniksen elimäkisanasto 3/2020

Elimäki tulee taas!

Elämme kummallisia aikoja, jotka poikivat myös kummallisia tekoja. Siksi myös Pöytätenniksen elimäkisanasto on päättänyt tuoda rikkansa virussopan yhteisölliseen rokkaan ja on nyt päivitetty yli 60 uudella sanalla. Näistä yli puolet liittyy koski- eli kanttisorisanastoon, joka nostanee reunaosumien analysoinnin Suomessa kokonaan uudelle tasolle. Kaiken kaikkiaan sanoja on nyt koossa mukavat 270.

Toivottavasti tämä auttaa edes hieman jaloa harrastajaporukkaamme jaksamaan karussa nykyarjessa, sillä ei ole varmaan helppoa itse kullekaan, kun ei pääse pelaamaan. Ja etenkin poikkeusoloissa huumorin kukka se on kaunein kukka, onhan?

Hauskoja lukuhetkiä! Ja pitäkäähän itsenne terveinä.

are

PS. Mikä sinun mielestäsi on paras elimäkisana? Oma kestosuosikkini on sotkamo, mutta tämän päivityksen yhteydessä olen salaa hihitellyt myös tälle: kennää – pelaaja, jota et ole koskaan ennen nähnyt, mutta joka voittaa sinut helposti. Kerro oma suosikkisi kommentilla tähän viestiin.

Pöytätenniksen elimäkisanasto_2020_03