Kosken kesäkilpailu – tulokset ja pieni raportti

KoKa_kesäkisa_2024_tulokset_PDF Linkki tiedostoon: KoKa_kesäkisa_2024_tulokset.xls

Tikkurilan Juho Kahlos osoittautui pätevimmäksi pöytätennismieheksi sunnuntaina pelatussa Kosken kesäkisassa. Toista kertaa järjestetty tapahtuma keräsi liikuntahallille lähes 60 pelaajaa ja pelit kestivät lähes kahdeksan tuntia.

Suomessa melko harvinainen PKO (progressive knock out) -järjestelmä tai ”Eesti” tuntui ainakin alustavasti kiinnostavan  pöytätennisväkeä, sillä kisa täyttyi pikavauhtia. Poissaolojen myötä kävi kuitenkin niin, että pelaajia oli lopulta vain 57. Järjestäjä ei katsonut ihan hyvällä varsinkaan poisjääntejä, jotka tapahtuivat ilmoittamatta. Tässä järjestelmässä se ei oikein toimi. Onneksi Arto Luukkainen ja Christian Mattsson olivat valmiit hyppäämään kehään pikahälytyksellä.

Isäntäseuran Esa Kanasuo kampesi itsensä aina loppuotteluun saakka, vaikka oli välierässä Elmo Räsästä vastaan häviöllä jo 0-2. Sama oli toistua loppuottelussa, sillä sitäkin Kanasuo oli häviöllä 0-2. Hän nousi viidenteen erään, mutta siinä kisan ykkössijoitettu vantaalainen Kahlos oli parempi.

– Tänään kaikki pelit olivat hankalia, kun jotenkin käynnistyin hitaasti. Mutta kotisalissa on aina kiva pelata, Kanasuo tuumi.

Kisacomebackin tehnyt Kaiun Miro Seitz palkittiin Porin Julia Belovin kanssa pelaajina, jotka onnistuivat parhaiten suhteessa omaan listasijoitukseensa. Seitzin lopullinen sijoitus oli yhdeksäs ja kovasti kehittyneen Belovin 32., mikä oli 1003 pisteen ratingpelaajalta komea saavutus.

Kuvassa palkitut, vas. Julia Belov, kisan kolmonen Matias Vesalainen, voittaja Juho Kahlos, kakkonen Esa Kanasuo sekä Miro Seitz.
Koskelaiset saivat jättää pelipöydät paikoilleen, sillä maanantaina liikuntahallissa alkoi Kaiun ja Pöytätennisliiton kesäleiri. Se on yhtä pandemiavuotta lukuun ottamatta järjestetty Koskella vuodesta 2003 lähtien.

Vastaa