Veteraanien maaottelu ja Viru Cup 30.8.-1.9.2024

Veteraanien perinteinen Viro-maaottelu ja ViruCup-kilpailu pelataan Tallinnassa 30.8.-1.9.2024. Tässä on alustavaa tietoa tapahtumasta. Tarkempaa tietoa tulee lähiaikoina, mutta tehkääpä arvoisat veteraanit kalenteriin jo merkintä!

Matka tehdään Eckerö Linen laivalla. Lähtö on perjantaina 30.8. ja paluu sunnuntaina 1.9. Matkan hinta on noin 220€ sisältäen laivamatkat, bussikuljetukset ja hotellimajoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisineen. Päälle tulevat kilpailumaksut.

Matkanjärjestäjä on Aarrematkat ja matkanjohtaja Mika Räsänen. Tallinnassa on tuolloin paljon tapahtumia ja hotellit ovat täyttymässä. Meille on kuitenkin hotellivaraukset valmiina hiljattain uusitussa Park Inn Centralissa  kävelymatkan päässä satamasta.

HUOM! Maaotteluun halukkaita veteraaneja pyydetään jo ilmoittautumaan.
Miesten maaottelu pyritään pelaamaan kolmihenkisin joukkuein 40, 50, 55, 60, 65, 70, 75 ja 80 -vuotiaissa. Naisten maajoukkue kootaan ilmoittautuneista.
Naisten ilmoittautumiset Ildiko Kadarille: tokes.ildiko@gmail.com
Miesten ilmoittautumiset Vesa Lapille: vesa.lappi@vesalappi.com

Vastaa