OPT-86 vuokraa 1000m2 hallin pöytätenniskäyttöön Oulussa

OPT-86 ry. on tänään allekirjoittanut vuokrasopimuksen Oulussa osoitteessa Ratamotie 22 sijaitsevan hallin vuokraamisesta seuran toimintaa varten. Hallin koko on noin 1000m2 ja siitä pöytätenniskäytössä käytössä noin 750-800m2. Halli on Suomen suurin vain pöytätenniskäytössä oleva tila.

Hallin vuokraaminen on osa seuran viime vuonna lanseerattua pitkän tähtäimen strategiaa. Tavoitteena oli hankkia oma harjoittelu- ja pelipaikka vasta myöhemmin, mutta tilaisuuden ollessa otollinen Korvensuoran koulun purkutuomion tultua julkiseksi, tartuimme tähän jo nyt. Hallin myötä pystymme tavoittelemaan harrastajamäärien kasvua ja lajin yleistä edistämistä Oulun alueella ja koko Pohjois-Suomessa.
Hallin avajaiset on suunniteltu pidettäväksi 1.7.2020. Tavoitteenamme on että ennen vuoden loppua pelipaikan lattia on kansainvälisten pelien vaatimustasoa vastaava.
Lue tarkemmin seuramme Facebookista, tykkää samalla sivuistamme nähdäksesi tulevat päivitykset asian tiimoilta: https://www.facebook.com/OPT86ry

1 thought on “OPT-86 vuokraa 1000m2 hallin pöytätenniskäyttöön Oulussa

Vastaa