Peliä parantamassa Oulussa – aikuisleirillä reipas kehittymisen meininki

OPT-86:n ja SPTL:n yhteistyössä järjestämä ”Paranna peliäsi” aikuisleiri naputeltiin maaliin tänä viikonloppuna Oulussa Ratamotien pöytätennishallissa. Leirin aikana SPTL:n kenttäpäällikkö Taneli Keinosen ja OPT-86:n Mika Sorviston sekä Teemu Oinaksen ohjauksessa kävi yhteensä 16 pelaajaa. Sparrina leirillä toimi myös PT 75:n Patrik Rissanen.


Leiriläiset jaettiin kahteen ryhmään jotka molemmat kävivät läpi Tanelin perusteellisen hyödyllisen perusasia- ja tekniikkatreenin. Mika veti omassa osuudessaan hieman haastavampia pelinomaisia harjoitteita. Teemun osiossa keskityttiin vahvasti syöttöihin ja niistä suoraan avaamiseen, lyhytpeliin ja flippaamiseen.

Leiriläisiltä paikan päällä saatu palaute oli positivista joten leirejä on tarkoitus järjestää aikuiseen makuun myöhemminkin. Ilmoitamme leireistä aina myös täällä SPTL:n sivuilla vaikka ne puhtaasti OPT-86:n järjestämiä leirejä jatkossa olisivatkin.

Tanelin vierailu Oulussa oli jälleen menestys kun seuran juniorikursseille tuli heti ilmoittautumisia runsain mitoin kouluesittelyn johdosta. Kun vielä samalla saatiin järjestettyä harjoitusleiri nimenomaan seuran aikuisväelle niin tätä pingisviikkoa voidaan pitää menestyksenä.

OPT-86 kiittää leirin valmentajia ja osallistujia, nähdään ensi kerralla!

Vastaa